Quad Skating Tips

Quad Skating Tips

Quad skating eller skøjteløb på sko med fire hjul, der gør en rektangel, ikke er så populære i dag, som det var engang, men der er masser af sjovt at være haft på quads. Langsommere (for de fleste mennesker) men mere stabil end in - line rulleskøjter, quad skøjter kan bruges af alle uanset alder eller fysiske overlegenhed. Med en beherskelse af grundlæggende, den rigtige type skøjte og øje for sikkerhed, vil du glider med bedste af dem på ingen tid.

Grundlæggende

Kropsstilling på quad skøjter bliver mindre vigtig over tid, som du vil instinktivt kunne holde balancen i mange forskellige holdninger, men begyndere ville gøre klogt i at fokusere på stabilitet. Holde dine knæ let bøjet og blød (ikke låst eller ridged), nederst lidt, rulleskøjter skulder-bredde fra hinanden og danner et V med åbning foran dig.

Hvis du vil flytte, skubbe udad mod gulvet med en skate, derefter afhente at skate og bringe det tilbage på plads nedenunder du. Mange begyndere er bange for at afhente deres rulleskøjter, men det er nødvendigt. Til at stoppe, skal du trække tå pause på enten skate bag dig, forudsat at din skøjter har dem. Hvis ikke, Drej din skate sidelæns og træk hjulene. Dette vil medføre slid, men det er bedre end at løbe ind i tingene! Bruge ikke objekter eller andre folk til at stoppe, dette vil hæmme din evne til at stoppe korrekt i det lange løb og vil sætte dig mere ude af balance end stopper korrekt.

Typer af skøjter

Den billigste type skøjte, både i form af penge og ydeevne, er strap-on skøjter. Fås i metal og plast sorter, disse er bygget til strop på eksisterende fodtøj, men disse kan være tilbøjelige til at bryde og en løs strop fører ofte til kontrolspørgsmål.

Speed-skating quad skøjter er købt og slidt ligesom sko. De har generelt en lav-cut støvle, der hviler omkring anklen og giver god støtte og bevægelsesfrihed.

Hoppe eller trick quad skøjter har en akselafstand, der er tættere sammen end andre typer, danner noget tættere på en plads end et rektangel. Mens godt til akrobatik, disse typer af skøjter tilbud mindre stabilitet, og mindre kvalificerede skatere og dem, der ikke ved at forsøge nogen tricks kan ønsker at styre klar.

Sikkerhed

Mens quad skating ikke lyder måske som den farligste af sport, kan falder føre til en lang række skader hvis du ikke er forberedt. Invest i en god række sikkerhedsudstyr--benbeskyttere, albue, håndled vagter og en hjelm. Det er en god idé for begyndere at starte på en fald-venlige overflade. Rulle rundt på nogle løber i et stykke tid (med ren skøjter) for at vænne sig til at være på hjul. Fald ned et par gange på formål at se, hvad det vil sige. Udgør som om du trækker din prop for at opleve, så godt.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com