Hvordan man tør mynte

Hvordan man tør mynte

Mynte er en hurtigt voksende urt, der kan dyrkes i containere eller en baggård herb haven. Mint er bedst høstet i morgentimerne når olier er på deres mest duftende og lige før blomstringsstadiet. Friske blade der ofte bruges i frugtsalater, til at give smag iste og andre drikkevarer eller som pynt. De duftende olier af mynte blade udgivelse en frisk sprød duft, så arbejder med mynte i dit køkken vil gøre hele rummet lugter minty.

Instruktioner

• Høste mynte lige før blomstringsstadiet. Skær hver stængel i bunden af anlægget. Vær omhyggelig med ikke at knuse eller brække mynteblade under høsten.

• Skyl klip planterne godt i koldt vand; varme eller varmt vand kan sive ned ud af æteriske olier. Fjern og kassér eventuelle beskadigede eller misfarvet blade.

• Dup dem tørre med køkkenrulle, læg derefter de vasket planter i enkelt lag på mere køkkenrulle til at tørre. Tillad for at tørre i mindst to til tre timer før de er helt tørre; Hvis fugten forbliver på planter, kan de blive mugne. Du kan også tørre dem i en salat spinner og derefter afslutte tørre på papirservietter.

• Saml otte til ti stilke af tørret mynte; binde kviste sammen i bunden. Hænge den bundne klaser op og ned i en mørk, tørt, velventileret rum. Tillad mynte til at lufttørre for en til to uger før de er helt tørre.

• Strip blade fra de tørrede klaser; Vær omhyggelig med ikke at knuse bladene som du fjerner dem fra stilke. Kassér stilke. Gemme den tørret mynte i lufttætte beholdere i en cool mørke placering.

Tips & advarsler

  • Hvis du bor i en høj-fugt klima, kan luft-tørring ikke være muligt. Sted vasket og tørret mynte kviste i et enkelt lag på en dehydrator bakke eller en cookie ark. Tør på lav temperatur i tørreskab eller i varm ovn. Forvarm ovnen til at "varme" i 20 minutter, derefter slukke ovnen. Sætte cookie ark af mynte kviste i den varme ovn og henstår i 20 til 30 minutter.
  • Du kan sætte hver flok mynte i en brunt papir frokost sæk, før du hænge dem op og ned at tørre. Poserne fange nogen blade, der falder under tørringen, udelukker behovet for oprydning, og også bidrage til at bevare de duftende olier under tørringen. Papirposer, dog giver ikke tilstrækkelig lagerplads for tørret mynte eller andre urter.
  • Mug kan danne i mynteblade, som indeholder endnu svage spor af fugt, så sørg for at helt tørre blade efter vask dem og være sikker på, at det klaser af mynte kviste er helt tør inden fjernelse og opbevaring af bladene.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com