Hvordan til at besøge Irland på et Budget

Ligesom mange destinationer i verden, kan Irland være en sjov og spændende sted at besøge. Desværre kan det også være en dyr tur uden lidt før flyvning planlægning. Mange rejsende afsted på en ferie uden ordentlig planlægning blot at opdage at tingene på deres tur koster mere end de forventede. Ikke alene dette føre til overforbrug, det kan også resultere i unødvendig stress og bekymre sig under en tid, når du skal nyde dig selv. I afsnittene nedenfor, har jeg forsøgt at tilbyde nogle penge at spare tips, der vil hjælpe dig med at spare dine penge for souvenirs og Nyd din ferie mere fuldt ud.

Instruktioner

Hvordan til at besøge Irland på et Budget

• I det første trin i forbindelse med planlægningsprocessen, kan du bestille dine rejseplaner. Da kom frem og tilbage er en vigtig del af enhver ferie, vi vil starte med nogle penge at spare rejsetips: markeringen til adgangen til gratis billetter gennem dit flyselskab frequent flyer program. Hvis du ikke har nok til alle dine billetter, kan selv en eller to gratis billetter tilbyde store besparelser. Også overveje coach klasse i stedet for business eller førsteklasses billetter. Har du fleksibiliteten, prøv flying standby for en anden bølge at spare penge på billetter. Nogle kreditkortselskaber tilbyder gratis billetter eller miles gennem deres kunde belønner programmer. Tjek din bank for flere oplysninger. Flyvninger i midten af ugen, eller på off timer kan tilbyde lavere billetpriser. Flyver ind i en mindre populære destination kan sådan Belfast undertiden reducere din billet omkostninger. Kontrollere, om billetpris tilbud, der tilbydes af flyselskaber på deres hjemmesider eller gennem rejsebureauer. Nogle gange kan du få en flyvning / hotel eller fly / Biludlejning pakke for yderligere omkostningsbesparelser.

• Når du har bekræftet din rejse-planer, vil du ønsker at fokusere på hvordan du vil komme rundt i løbet af din ferie. Hvis du planlægger at bo i en større by som Dublin og Cork, kan du normalt stole på offentlig transport at komme rundt. Der findes cabs på hvert hjørne, stor by bus systemer og endda pendlertog til at få dig for meget få penge. Tjek gratis lufthavn-tjeneste fra dit hotel til at spare penge på denne udgift. Rejser uden for de større byområder kræver en lidt mere planlægning. I modsætning til de fleste europæiske lande er pendler jernbanesystemet ikke så omfattende i landet eller mellem byer. Du kan bruge jernbanesystemet for store ture, men vover sig ud i landskabet vil kræve en udlejningsbil. De fleste af de større udlejningsbureauer er repræsenteret i de større byer og tilbyder en bred vifte af muligheder. For at spare penge, kan du leje uge eller til weekenden. Udlejning forsikring kan være meget dyrt, men er som regel et nødvendigt element. Kontakt dit kreditkortfirma at se, hvis de giver forsikring på huslejer opkrævet til deres kort. Dette kan ofte spare dig hundredvis af dollars på en længere leje. Du kan også springe indstillingen dyre forudbetalt gas, men sørg for at fylde, før du returnerer bilen.

• Bekræfter din logi planer vil være det næste skridt i forbindelse med planlægningsprocessen. Igen, lave noget research før din tur til at undgå at betale mere end nødvendigt. Irland har et omfattende netværk af Bed & Breakfasts. Der er også en B & B forening, der tilbyder forudbetalte kuponer for B & Bs i deres netværk. Dette giver dig mulighed at betale for din lodging op foran og lås i omkostningerne. Med svingende værdien af den amerikanske Dollar, kan dette være nyttigt. Der er typisk flere niveauer af boliger, der tilbyder forskellige pris point. I de fleste af de større byer kan du finde et udvalg af internationale hotelkæder. Hvis du allerede er medlem af en kunde belønningsprogram, checke ind på muligheden for gratis overnatninger under din rejse. Også, hvis du bestiller flere nætter under din tur med den samme kæde, kan du ofte få en rabat. Hvis du ikke kan finde nogen tilbud, tøv ikke med at kontakte hoteldirektør direkte at forhøre sig om rabatter eller særlige lokale tilbud. * Lokale hoteller og mindre kæder kan også være et godt sted at søge ud af et røverkøb. Disse typer af hoteller er ofte ejer drives og stole på en stabil indkomst fra rejsende. Langsom sæsoner eller nedgang i økonomien kan påvirke dem mere så end større kæder. De er ofte villige til at tilbyde en rabat for at generere forretning. Igen, indeholder ledere og forhøre sig om en rabat.

• Selvfølgelig skal du spise under din rejse, så dit næste skridt vil være at tænke på dine kulinariske muligheder. Spisning er typisk en stor del af enhver ferie og kan blive et dyrt element, hvis ikke godt forvaltet. Nedenfor er nogle tips til at spise godt på et budget: ophold i B & Bs eller hoteller, der tilbyder en gratis morgenmad. Den irske morgenmad er normalt en stor virksomhed og kan hjælpe med at holde dig indtil begyndelsen af eftermiddagen. Til middag måltider, prøve at spise i en pub for en stor lokal måltid til en rimelig pris. Finde ud af, hvor lokale spise for de bedste tilbud. Lokal deli's eller mad butikker kan tilbyde et udvalg af kød, ost, kiks, brød og vin til at sammensætte en picnic frokost. Dette giver dig mulighed for at spare penge og stoppe på en naturskøn beliggenhed du finde til frokost og en vidunderlig udsigt. Køb en billig køler til brug i din lejebil. Pakke dette med drikkevarer, frugt og andre snacks til at undgå at bruge penge på højt prissat restauranter eller markeder i travle turistområder. * For en aftenmåltid, prøv igen den lokale pub. Du kan blive overrasket over kvaliteten af maden og de lave omkostninger. Du kan også spare penge ved at bede medarbejderne hotel for spisning forslag fra turist crowd.

• Følge disse enkle trin vil hjælpe dig med at planlægge en sjov og koste samvittighed ferie, mens tillader dig at nyde synet med meget mindre stress.

Tips & advarsler

 • Brug kreditkort når det er muligt for de bedste vekselkurser.
 • Veksle penge i lokale postkontorer eller banker, så at du har penge til steder, der ikke accepterer kreditkort.
 • Vær ikke bange for at byttehandel med hotel ledere eller leje bil agenter. Du kan blive overrasket over.
 • Holde et budget dagbog for at sikre, at du ikke bruger mere end du forventede.
 • Når du er i tvivl, så spørg en lokal. De vil ofte guide dig til virksomheder, der er off den slagne vej og turen værd.
 • Købe en tour guide før din rejse og læse på du destination.
 • Vær ikke bange for at ændre dine planer når du er der. Du kan finde noget, du ikke vidste eksisterede.
 • Må ikke vente, indtil du får hjem til at ændre dine penge tilbage til amerikanske Dollars. Banker i USA ændre ikke mønter, kun papirpenge. Siden den irske monetære system bruger mønter for større pålydende værdi, kunne du sidder fast med en masse penge, du ikke bruger.
 • Ikke stole på shop ejere eller kontorelever til beregning af valutakursen for dig. Bære en lommeregner for at fastslå priserne for dig selv.
 • Undgå højt prissat turistattraktioner.
 • Glem ikke om kvitteringer for momsrefusion.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com