Hvordan til at undervise Baseball-syv-årige

Hvordan til at undervise Baseball-syv-årige

Undervisning baseball til en 7-årige unge er afhængige af barnets athletic baggrund og evner. Hvis han har allerede spillet T-ball, flytter til baseball er en naturlig progression. Hvis han er helt ny i sporten, er der begynder med T-ball fundamentals den første af arbejdsplanen. Baseballs mange elementer, nemlig at ramme, smide, kører og fange, kan tage år at mestre. Det er dog vigtigt at indføre de grundlæggende funktioner til en 7-årig barn og lade hans færdigheder fremskridt over tid.

Instruktioner

• Vise barnet grundlæggende i en simpel baseball swing, derefter give hende bat og vise hende hvordan man kan stå i et batting holdning. Forklare hvordan hendes fødder skal være omtrent parallelle, hendes knæ bøjet let og hendes hoved vendt til ansigt kande. Minde hende om at løfte bat off sin skulder; mange børn lære sporten stå med bat hviler på deres skulder.

• Hjælp barnet Skift hans vægt til ryggen foden i begyndelsen af hans swing, så overføre vægten frem anslagspunktet. Tilskynde barnet til at svinge sin bat, alle den vej rundt, snarere end stop ved kontakt med bolden. Hvis det er nødvendigt, stå bag barnet, holde sine arme til at guide ham gennem swing proces, før du nogensinde indføre en bold.

• Stå foran barnet og forsigtigt lob en soft-centreret baseball til hende. Hun kan være nervøs om indgående bolden først, så sørg for det er langt væk fra hendes krop og omtrent midt i hendes strike zone. Har hendes praksis hendes swing gentagne gange, at huske at være tålmodig indtil hun begynder at blive fortrolig med processen. En gang kan hun begynde at ramme bolden regelmæssigt, stå yderligere tilbage og kaste bolden lidt sværere. Denne proces kan tage flere dage at mestre, så ikke forhaste det.

• Give barnet en baseball handske i sin størrelse, og forklare hvordan man knibe handsken lukke baseball træder det. Mange børn lære sporten er fristet til at fange i "kurv fangst" stil, hvilket betyder at holde handsken på maven eller taljen niveau med håndfladen opad. Forklare hvordan det er bedre at holde handsken på brystet eller hovedet niveau med bagsiden af handsken står over for din krop, for at "Se" bolden ind i handsken.

• Kast bolden forsigtigt på barnet indtil hun bliver sikker nok til at fange det på den måde, du underviser. Kaste bolden sagte, indtil hun er ikke længere bange for det, og derefter smide det lidt sværere og fra en større afstand som hendes fange forbedrer.

• Give barnet en bold og få ham til at holde den i hånden kaste. Vise ham en grundlæggende kaste greb af tommelfingeren under bolden og indeks og langfingeren på anden siden af bolden. Kaster et objekt er velkendt for enhver 7-årige barn, men arbejdet med ham for han bruger hele armen, herunder skulderen, for at kaste bolden. Mange børn kaste fra albuen ned, så forklare, hvordan han vil få mere hastighed på sit kast ved hjælp af den hele armen. Når han har lært grundlæggende bevægelighed arm, vise, hvordan til at træde frem med din modsatte fod som du kaster bolden.

Tips & advarsler

  • Kører baser vil kommer naturligt til børn i en alder af syv. Mens der er mange teknikker til ordentlig base kører, er der ingen grund til at understrege disse indtil barnet bliver ældre.
  • Watch baseball spil på tv med din ung at vise ham hvordan pro spillere ramte, fange, kaste og køre.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com