Hoteller i nærheden af Walt Disney World Florida

Walt Disney World dækker mere end 40 kvadrat miles og omfatter fire temaparker, Disney shopping og underholdning kompleks, og en række hotel resorts. Millioner af mennesker fra hele verden flokken til Walt Disney World til at svælge i energi parader og fyrværkeri viser og nyd spændingen ved rutsjebaner og forlystelser. En række hoteller er dukket op omkring det, boliger besøgende hele året.

Lake Buena Vista Resort

Lake Buena Vista Resort ligger faktisk inde i Walt Disney World, men ikke i nogen af parkerne. Værelserne omfatter deluxe, executive, Disney visning og suite valg. Værelserne har egen balkon og pengeskab på værelset. To opvarmede swimmingpools er tilgængelige, en af dem specielt til børn. Desuden har gæster adgang til et spillerum, en solterrasse og et træningslokale.

Transport afgår fra hotellet hver dag for at færgen til og fra Walt Disney temaparker, Orlando outletbutikker og Lake Buena Vista fabriksudsalg. Trader's Island Grill Restaurant ligger i stueetagen af hotellet og serverer morgenmad, frokost og middag. Der er også en frokosttid lounge og en café.

Lake Buena Vista Resort

2000 hotel Plaza Boulevard

Lake Buena Vista, FL 32830

407-828-2424

lakebuenavistaresorthotel.com

Hyatt Regency

Hyatt Regency Grand Cypress, i nærheden af Walt Disney World i Orlando, sports 815 værelser og suiter. Alle værelserne er allergivenlige og har balkon, Værdiboks, skrivebord og iPod-dockingstation. Mere end 65.000 kvadratfod mødeplads er tilgængelige, herunder udendørs områder. Disse er perfekte til både forretningsmøder og fester.

Hotellet beskæftiger begivenhed planlæggere og koordinatorer for gæster, der ønsker hjælp med on-site begivenheder. De fem spisesteder på hotel tilbyder alt lige fra morgenbuffet til en sushibar. Samtlige gæster har adgang til halv-acre swimmingpool, 24-timers fitnesscenter og golfbane.

Hyatt Regency Grand Cypress

1 grand Cypress Blvd.

Orlando, FL 32836

407-239-1234

Hyatt.com

Royal Plaza

Royal Plaza er en 394-værelse resorthotel i Orlando. Overnatning inkluderer traditionelle værelser, ved swimmingpoolen værelser, executive suiter og premier Jacuzzi værelser. Værdibokse er i den døgnåbne reception og bagageopbevaring er også tilgængelige. Gæsterne har adgang til en 24-timers businesscenter, et fitnesscenter og en opvarmet swimmingpool med et tilstødende whirlpool, en markedsplads, en poolbar, en lounge og en café.

Royal Plaza

1905 hotel Plaza Boulevard

Lake Buena Vista, FL 32830-8438

407-828-2828

royalplaza.com


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com