Tricep øvelse for graviditet

Gravide kvinder kan styrke og tone deres triceps nemt. Tricep muskler er på bagsiden af overarmen, overfor bicep muskler. Der er imidlertid måder hvorpå gravide kvinder ikke bør forsøge at arbejde deres triceps.

Tricep øvelser for at undgå

Gravide kvinder, især dem i den anden eller tredje trimester, får at vide ikke at ligge på deres mave eller ryg. Manglende evne til at ligge på ens ryg gør visse tricep øvelser såsom bænk kraniet knusere eller presser umuligt. Øvelser som triceps push ups ville også, ikke blive rådgivet, som en kvinder kan falde på sin mave. Det er også tilrådeligt at gøre tricep øvelser på en tungere vægt, end man gjorde før hun blev gravid som kvinder bør fokusere på at bevare en styrke og ikke få mere. Men hvis en kvinde ikke udøvede forud for at blive gravid hun kan begynde at gøre lys til moderat motion, men bør ikke forsøge at bruge tunge vægte.

Siddende og stående Tricep Extensions

Den siddende tricep forlængelse med håndvægte eller en vægtet bar er en ideel øvelse for gravide kvinder. Udføre denne øvelse sidder på en træningsbold ville være godt, som mavemusklerne ville være fungeret så godt. Stærk abs vil hjælpe i arbejdskraft. Sidde på en bænk, stol eller motion bold og hold en bar bag hovedet. Hænderne bør være skulder bredde fra hinanden med albuerne bøjet og håndfladerne vender fremad. Hvis du bruger to håndvægte kan du holde dem lodret bag hovedet. Udånder og udvide baren lige over dit hoved. Lad ikke dine albuer til at komme frem. Holde dem placeret over dine skuldre. Inhale og sænke vægten tilbage bag hovedet. Sørg for at kigge ligeud og holde din hage niveau, så du ikke stamme din hals.Gøre to sæt 12 reps på en vægt, der uniform du på den sidste rep.

Stående Tricep returkommission

Tricep returkommission er en anden god tricep øvelse for gravide kvinder. Stå med din højre fod frem og din venstre fod tilbage. Din højre knæ vil blive bøjet og dit højre ben vil være lige med begge fødder fladt på gulvet. Læner sig lidt frem. Bøje albuerne ved 90 graders vinkler og røre ved dem til dine sider. Udånder og udvide dine arme lige tilbage som du også trække skulderbladene sammen. Inhale og bøje albuerne tilbage til 90 grader. Gøre to sæt 12 reps.

Hvis du ønsker at arbejde din balance og core kan for du stå på ét ben til at gøre en enkelt-ben tricep tilbageslag. Bare være omhyggelig med at din saldo er godt nok, at du ikke vil risikere at falde.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com