Hvordan man laver en hjemmelavet Hakkebøf

Hvordan man laver en hjemmelavet Hakkebøf

Hvis du ønsker at vide hvordan man laver en hjemmelavet hakkebøf, vil du være glad for at vide, at det er forholdsvis let. En burger kan være en stor middag eller være stor for baggård barbeques. Den følgende artikel vil fortælle dig hvordan man laver en hjemmelavet hakkebøf, der er lækker og let.

Instruktioner

• Tilføje oksekød, salt og peber, Worcestershire sauce og ægget til en skål. Bland med hænderne for at sikre, at alt helt er blandet sammen for at smagen bliver alle overalt i kødet.

• Gøre kødet i seks selv størrelse bolde. Rul dem i dine hænder, og tryk dem ned på en bakke til en halv tomme for tre fjerdedel inch tykkelse. Du kan gå tykkere hvis du kan lide, men de vil tage meget længere tid at tilberede grundigt.

• Dække bakken med plastic wrap og sætte bakken i køleskabet i mindst 30 minutter. Dette vil hjælpe burgere til at holde sammen, når de er madlavning. Når kødet er varm fra dine hænder, det har tendens til at falde fra hinanden.

• Den næste del af hvordan man laver en hjemmelavet Hakkebøf er madlavning dem. Du kan stege dem på medium varme i seks minutter per side, eller du kan Grill dem i den samme periode. En anden god måde at gøre en hjemmelavet Hakkebøf er at panorere steger det, selv hvis du bruger magert hakket oksekød, skal du tilføje olie eller smør på panden.

• Forberede toppings. Traditionelle toppings er salat, tomat, løg og pickles, men du kan sætte noget på det, som du kan lide. Stak det hele på boller, tilføje kød patty og god fornøjelse!

• Nu hvor du ved hvordan man laver en hjemmelavet hakkebøf, krydre det lidt. Prøv at tilføje oste eller andre typer af ting ind i kødet til at lave din egen stil burger.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com