Hvad er årsagerne til aldrende hud?

Folk klager ofte over de synlige tegn på aldrende hud. Ønsket om at opretholde ungdommelige udseende hud har gjort mange hudpleje selskaber en masse penge. Cremer er solgt til at fjerne rynker og alder steder og at tone sagging hud. Det er rart at tænke, at der er en magisk creme, der fjerner alle tegn på hudens ældning, men sandheden er, at der er ingen sådan magiske creme.

Det er ikke usædvanligt for hudpleje selskaber at annoncere tomme løfter at sælge produkter, som bidrager til forvirringen af årsager til hudens ældning. Fugtgivende hud med en fugtighedscreme fjerner ikke rynker. De fleste cremer hydrat og buttet huden, midlertidigt mindske de synlige tegn på ældning, giver men ingen varig effekt. Receptpligtige cremer, såsom Tretinoin, producerer nogle resultater, men ingen creme vil helt vende tid.

Nogle årsager til hudens ældning kan minimeres gennem forebyggelse og livsstil valg, mens andre årsager er uundgåelig. At acceptere, hvad vi ikke kan ændre og beskytter huden gennem god livsstilsvalg er nøglen til at ældes yndefuldt.

Kronologisk

Kronologisk aldring er aldrende, er forbundet med en person bliver ældre. Det er den årsag til hudens ældning, som vi har absolut ingen kontrol over. Ændringer forbundet med DNA-skader, der er en del af modningen påvirker alle dele af kroppen. I huden, kollagen produktion bremser og huden mister elasticitet. Kollagen er et fibrøst protein, der understøtter kroppens væv. Når kollagen produktion bremser, mister huden styrke og fleksibilitet. Hudens regenerering også sinker som vi alder. Huden regelmæssigt kaster døde hudceller og efterfylder med nye hudceller. Kaste og efterfyldning af hudceller hjælper med at holde huden blød og rynke-fri. Langsommere udgydelse og væksten af nye celler forårsager huden til at se ældre.

Ultraviolet stråling

American Academy of Dermatology anslår, at mere end 80 procent af hudens ældning skyldes skader fra solen. Ultraviolet stråling fra solen skader huden på et cellulært niveau. Sol eksponering er forbundet med udviklingen af rynker, leverpletter, hudkræft og tør hud. Mængden af ultraviolet strålingsskader i huden er relateret til beløbet i gang huden udsættes for solen. Skader fra ultraviolette stråling er kumulative, betydning eksponering over et helt livsforløb virkninger på huden. Ældning forårsaget af ultraviolette stråler fra solen er i det mindste delvis undgåelige med regelmæssig brug af solcreme og beskyttelsesbeklædning.

Forurenende stoffer

Eksponering for miljøgifte, luftforurening, miljømæssige toksiner og cigaret røg skader cellerne og forårsage kemiske ændringer i kroppen, som fremskynde aldringsprocessen. Mens det ikke er muligt at undgå udsættelse for alle forurenende stoffer, kan eksponering minimeres ved at afstå fra at ryge cigaretter og brugen af giftige kemikalier. Miljøvenlig rengøringsmidler og naturlige pesticider kan bruges i stedet for skadelige kemiske produkter.

Tyngdekraften

Tyngdekraften er en anden uundgåelige årsag til hudens ældning. I år trækker tyngdekraften huden ned forårsager synlige sagging. Kombineret med nedsat kollagen og cellulære fornyelse, tyngdekraften tager sit vejafgift og tydeligt tegn på ældning.

Livsstil

Når din mor fortalte du "tør at se off dit ansigt eller det kan sidde fast", var hun ikke helt slukket base. Måske du ikke går i stå med en sjov se på dit ansigt, men du vil til sidst går i stå med dokumentation for din daglige ansigtsudtryk. Linjer omkring dine øjne og mund, kaldet latter linjer, udvikle efter års leende og smilende. Folder i din pande udvikle efter års knibe øjnene sammen eller furrowing din pande i bekymre dig. Nogle mennesker kalder disse ansigts linjer "tegn linjer", andre bare kalde dem plain gamle "rynker."


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com