Hvordan til at sende en bil til Rumænien

Hvordan til at sende en bil til Rumænien

Biler er en del af kulturen i Rumænien. Hvis du planlægger at flytte til Rumænien, vil du nødt til at hyre et firma til at sende din bil der. De fleste virksomheder tilbyder et udvalg af shipping metoder. Metoden "roll, roll off" sikrer køretøjet i lastrummet på et skib med seler og tovværk. Denne metode er den nemmeste som bilen er kørt i båden og drevet bort igen. Container shipping kræver, at køretøjet kan være drevet inde i en stor metal beholder, som løftes op på dækket af et skib. Når bilen forlader skib det er placeret på en lastbil og kørt til din valgte destination.

Instruktioner

• Få citater fra rederier. Shipping en bil oversøiske er dyrt. At få flere tilbud vil hjælpe dig med at få den bedste pris. Spørg selskaber, hvis de tilhører den amerikanske Movers og opbevaring forening og Better Business Bureau.

• Vælg den forsendelse, der er bedst for dig. "Roll, roll off" (eller RORO) er den billigste, men både giver RORO forlade havnen sjældnere end container skibe. RORO bådene sejler hver ti dage sammenlignet med container skibe, der forlader hver syv dage. Container metode, mens mere dyrt, giver dig mulighed at pakke andre ejendele i beholder med bilen.

• Tage din bil til en mekaniker før afsendelsesdatoen. Told i Rumænien kan afvise din bil, hvis det ikke overholder Euro 5 og 6 forurening retningslinjer. Rumænien overholder EU 's retningslinjer for emissioner, som tillader en grænse på 1.000 milligram kulilte pr. kilometer fra januar 2011 til 2014. Efter 2014 vil EU standarder reducere denne grænse til 500 mg pr. kilometer. Du skal teste emissionerne på din bil før du forlader landet.

• Købe forsendelses forsikring. Shipping forsikring skal dække skader, der kan opstå under forsendelse, samt ethvert tyveri eller tab.

• Ansætte en virksomhed og fastsætte en dato. Du vil enten opfylde din bil på den havneby og kørsel til Rumænien eller anmode om din bil til at være drevet af lastbil til den nærmeste drop-off, normalt en større by såsom Bukarest, hovedstaden.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com