Pole Dance øvelser

Pole dancing kan være en god sensuel træning at tone kroppen. Mastering pole dancing betyder udvikle styrke og lære at være fortrolig med din krop. Regulært arbejde på en stang kan hjælpe gratis sindet og forbedre muskeltonus.

Bunny Dips

Denne øvelse er fantastisk til toning benene, men også bare føler sexet. Bunny er en grundlæggende pole dancing træk, der er blevet ændret for regelmæssig motion. Gør en bunny dukkert indebærer stående med ryggen mod stangen og dine knæ sammen. Langsomt dyppe ned indtil din bunden rører dine hæle, og derefter åbne dine knæ. Hvile i to sekunder og derefter stige langsomt, indtil du står oprejst. Gør 10 gentagelser skal være tilstrækkelig til denne øvelse. Varmer op er meget vigtigt for denne øvelse, som det kan være hårdt på knæene.

Solen hjulet

Solen hjulet motion kan være svært at mestre i første omgang, men med praksis vil være en tilfredsstillende del af din pole rutine. Starte sun hjul ved at gå, og ved hjælp af din ben til wrap rundt om stangen. Din momentum vil blive næret af din indvendige ben (ben tættest på pol.), lean ind i stangen med din ben. Achillessenen af den udvendige ben bør hælder til pol. Praktisere denne flytte mindst fem gange pr. session. Når styr, kan dette skridt være meget behageligt at udføre.

Freestyle

I mellem tekniske pole bevægelser er det vigtigt at freestyle, især hvis din rutine er beregnet til at være optimistiske. En sensuel tur rundt om stangen og begynde at gyrate dine hofter for at engagere dem. Freestyling tilskynder tillid og er en integreret del af pole dancing. Gratis styling er en fantastisk måde at varme op til pol og få komfortabel. Der er ingen rigtig eller forkert måde at freestyle på stangen.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com