Festival arrangementer i Tet i Vietnam

Festival arrangementer i Tet i Vietnam

Tet er den årlige festival, Lunar nytår i Vietnam. Det falder sammen med det kinesiske nytår. Tet er farverige, venlige og sjov--for turister, der planlægger at bo i en by, men hele landet er på farten går hjem til ferie, så rejser på dette tidspunkt er udfordrende. Traditionelle fyrværkeri er Hovedattraktionen Tet, og blomst markeder er frodige og ekstraordinære. Vietnamesiske fejre Tet med familien, så Undersøg videre om hvad restauranter og attraktioner forbliver åbne under Tet.

Hanoi

Under Tet, Hanoi stadier store fyrværkeri ved midnat, da det nye år begynder. Steder hvor de kan ses omfatter Thong Nhat Park, Ly Tu Erikas Park, My Dinh stadion, Ngoc Khanh sø, Hoan Kiem-søen, Gia Lam blomsterhave og to boligområder: Soc søn og Den Lu. Parker og søer giver gode udsigter for at se fyrværkeriet, så embedsmænd generelt fase de mest omfattende skærme der. Som følge af ulykker, personlige fyrværkeri er forbudt under Tet, men erstatning kommer i form af spektakulære offentlig fremviser, der er prime fotomuligheder for turister. Check med din hotel, som mange har tagterrasse med visning områder for publikum-fobiske besøgende.

I Hanoi, blomst markeder travle og farverige førende op til og under Tet. Ferie markeder foråret op i mange steder, herunder centrale hænge Ma og hænge Luoc gader og flere markeder i hele distrikterne Thanh Tri, Tay Ho, Tu Liem, lang Bien og Thanh Xuan. Gå en tur og oplev en eller få rutevejledninger fra hotellets concierge.

Ho Chi Minh City

Blomst markeder i Ho Chi Minh by (tidligere Saigon) er hele gader forvandlet til korridorer af blomsterboder. Tjek Le Loi og Nguyen Hue veje for mere end tusind blomsterboder. Der er normalt en kæmpe blomsterfestivalen på Tao Melissas Park, med tusindvis af prydtræer og gartneri håndværk designet af håndværkere på displayet. Områder for at fange blændende fyrværkeri omfatter parker, en mole og en racerbane. Hvis du ikke vælger dit hotel tag, deltage i festen på Nha Rong wharf, Phu Tho racerbane, Ho Chi Minh City Hi-tech Park, Binh Phu Park eller Ben Duoc tempel. Hotellet skal kunne lede dig til den mest tilgængelige visning spot.

Hoi en

Hoi en er en UNESCO World Heritage Site, en gammel syd centrale Vietnam kystnære by, der var en stor asiatiske handel havn i de 15 til 19 århundreder. Den velbevarede smukke arkitektur viser indflydelse af den internationale handel og den oprindelige stil af en lokalt velstående købstad. Bør du besøge Hoi en under Tet, kan du finde fyrværkeri langs havnefronten på kajer, broer og pladser.

Men den virkelige charme i Hoi en under Tet er Lanternefestival. Hver måned den gamle by slukker elektriciteten og forbyder motorcykler fra de gamle bydel gader. Dette sker altid på den første nat af lunar nytår. Lanterner er spændt op overalt og folk spadsere uden for blandt de gamle huse og butiksfacader. For Tet lancere både på floden hundredvis af farvet papir både med stearinlys. Broerne er indrettede med drager og lanterner, og der er gratis udendørs musikalske forestillinger ved at besøge musikere og lokale skolebørn.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com