Hoteller & Moteller i Virginia Beach, VA

Hoteller & Moteller i Virginia Beach, VA

Virginia Beach er et hotspot for turister med kilometervis af strande og masser af lokale attraktioner. East Coast Surfing mesterskaber afholdes her hvert år og i 2010, sandsculpting mesterskaber var baseret på stranden. Du kan cykle længden af stranden langs en specialbygget pathway eller tage en afslappet gåtur om Busch Gardens. Uanset hvad du vælger at gøre, du skal bruge et sted at bo og Virginia Beach har en vifte af overnatningsmuligheder.

Holiday Inn Hotel

Holiday Inn Hotel har en beliggenhed ved stranden med udsigt over solopgang, stranden og havet. En række værelser er tilgængelige med rigelig faciliteter. For eksempel, har et værelse med to queen-size senge gratis morgenmad, gratis avis og underholdning, herunder kabel-TV og pay-per-movie-service. Større enheder fås med tilstødende værelser for familier eller kommer med en sofa at slappe af.

Holiday Inn Hotel

2607 Atlantic Ave.

Virginia Beach, VA 23451

757-491-6900

holidayinn.com

Marriott

Courtyard Virginia er en del af Marriott hotel-kæden og tilbyder overkommelige beachside luksus. Alle værelser har havudsigt og privat balkon, med ren og rummelige interiør. Hotellet har en on-site café og fitness center, med indendørs swimmingpool og spabad rådighed for alle gæster.

Courtyard Virginia Beach Oceanfront

2501 Atlantic Ave.

Virginia Beach, VA 23451

757-491-6222

Marriott.com

Beach Spa Bed and Breakfast

Beach Spa Bed and Breakfast er en mini spa resort, beliggende et par blokke fra stranden. Otte værelser har private badeværelser med hydromassage eller jetted karbad. Du kan gå gennem retræten og nyde sommerfugl buske eller overlappende vandfald eller tage en dukkert i den opvarmede udendørs swimmingpool. Det er sjældent at finde et hotel, der tilbyder en afslappende massage efter din morgenmad. I September 2010 er den billigste løsning i løbet af sommeren queen size rum, der koster $149 per nat.

Beach Spa Bed and Breakfast

2420 Arctic Ave.

Virginia Beach, VA 23451

757-422-2621

beachspabnb.com

Ocean Cove Motel

Den privatejede Ocean Cove Motel tilbyder resort lejligheder eller sommerhuse til leje på Virginia Beach. Dette er en mulighed, hvis du har en familie. For eksempel, 24: e Street cottage sover op til otte personer og har sit eget køkken, spiseplads og parkeringsplads. Det er kun en kort gåtur til stranden. Angie's Guest House næste dør er en del af det samme selskab, og giver yderligere overnatning herunder Lejligheder og hjem stil logi.

Ocean Cove Motel

300 24 St.

Virginia Beach, VA 23451-3221

757-491-1830

oceancovemotel.com

Seagull Hotel på stranden

I drift i mere end 40 år tilbyder Seagull Hotel cykeludlejning, indendørs pool og jacuzzi og havudsigt fra sin egen lille Feets Cafe. Du kan vælge fra en king værelse, eller super mellemstore effektivitet værelser afhængigt af hvordan mennesker i dit parti og om du har brug for nem adgang til stranden. Mellem oktober og maj værelsesprisen starter ved $60 per nat. Denne sats stiger til $130 per nat i juli og August, September 2010.

Seagull Hotel på stranden

2613 Atlantic Ave.

Virginia Beach, VA 23451

757-425-5711

seagullinn.net


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com