Torrone ingredienser

Torrone ingredienser

Torrone er en traditionel italiensk sød. Medmindre du har tilbragt tid i Italien, kan du ved torrone bedre som nougat. Den præcise opskrift på torrone varierer fra producent til producent, men det indeholder altid visse ingredienser.

Æggehvider

Torrone henter sit lys, sej konsistens fra piskede æggehvider. Du kan være bekendt med æggehvider evne til at holde luftbobler fra almindelige fødevarer som marengs, flourless kager eller dej på stegte fødevarer--alle få deres lethed fra piskede æggehvider. I tilfælde af torrone giver æggehvider ikke så meget fluffiness som de gør i andre opskrifter, og i stedet blot give en relativt let, sej konsistens til det færdige produkt.

Honning

Traditionelle torrone henter sin sødme og klæbrighed fra en stor mængde af honning. En opskrift, kræver for eksempel 14 ounce af honning til at gå med det slagne hvide i blot to æg. Dette er grunden til, at æggehviderne er afskåret fra skabe torrone så luftigt som andre produkter; der er simpelthen ikke nok æggehvide, sammenlignet med honning i torrone for det endelige produkt at være virkelig lys.

Nødder

Torrone's karakteristiske hårdt, sprøde stykker er nødder. Disse er ikke generelt så hårdt som almindelig nødder; de bliver lidt blødere og temmelig sød efter timer af at være indhyllet i en varm blanding af honning og æggehvider. Nødder i torrone er generelt mandler, men kan i nogle tilfælde også (eller i stedet) indeholde pistacienødder eller paranødder.

Sukker

Mens torrone er ofte lavet med kun honning som sin sødestof, opkald nogle opskrifter for sukker ud over-- eller i stedet for--honning. Dette er generelt konditori sukker, som er finere end almindelige melis og derfor nemmere at blande ind i de øvrige ingredienser.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com