Hvad kan jeg lave mad med en oksemørbrad hale?

Hvad kan jeg lave mad med en oksemørbrad hale?

Oksemørbrad er en del af tyndstegen primal og er et teardrop-formet snit mellem sirloin og top sirloin. Fordi det er en for det meste ubrugt muskel, er mørbrad langt den mest mørt oksekød skåret. Mørbrad kan opdeles i flere underafsnit; mørbrad halen er flad, relativt tynde, slutningen af "teardrop."

Mørbrad haler i almindelighed

Afhængigt af hvordan beslutter slagteren til at skære dem, kan mørbrad haler køre overalt fra 4 til 16 ounce hver. Nogle unikke karakteristika af mørbrad kan gøre det lidt svært at lave mad. Det er meget mager, så det har en tendens til at tørre ud hurtigt hvis overcooked. Også, oksemørbrad halerne er ikke ensartet tykkelse; i stedet, de taper til et punkt. Men mørbrad haler tilbyder den samme vidunderligt udbud kød som andre udskæringer fra mørbrad--som filet mignon eller chateaubriand-- men typisk til en lavere pris.

Spyd

Mørbrad kød, på grund af sin lean natur og ømhed, virker meget godt for high-varme madlavning metoder såsom grillede spyd. For at forberede kabobs oksekød hale, skæres hale i 1-inch firkanter med udgangspunkt i den tykkeste slutningen af halen. Når du når den tyndere ende af halen, skære kødet lidt længere tid, så når foldede over, vil det være om 1 tomme tyk. Skub oksekød på metal eller presoaked bambus spyd, folde over tyndere stykker. Krydr oksekødet med salt, peber og andre bøf krydderier efter eget valg og grill på højt for omkring to til tre minutter per side for medium sjældne, længere hvis du ønsker flere doneness. Serveres med grillet og skewered grøntsager såsom peberfrugter, løg, champignon og campari tomater.

Oksekød, champignon og løg Sauté

For at gøre denne parabol, starte udskæring mørbrad halen i tynde, 1 - til 2-tommer strimler, svarende til hvad du vil bruge til oksekød stir fry. Sauté skiver løg og svampe indtil løgene er bløde, og derefter tilføje en lille mængde af høj-varme madolie såsom vindruekerneolie eller vegetabilsk olie og slå panden op til høj varme. Tilføje skiver mørbrad halen at panorere. Drys salt, peber og andre krydderier efter eget valg, og sauter i to til tre minutter indtil løg og oksekød er brunet. Efter fjernelse af grøntsager og oksekød på et opvarmet fad, deglaze gryden med rødvin og derefter vende tilbage til brænder--omhyggeligt, som rødvin kan flamme--skrabning op brunet bits fra bunden af gryden med en spatel. Tilføje demi-glace og et strejf af tilberedt sennep og reducere sauce og derefter tjene det med oksekød og grøntsager over ris eller brede æg nudler.

Grillet "Twin" haler

Det store spørgsmål med grille hele mørbrad haler er deres manglende ensartet tykkelse. For at løse dette problem, skal du binde to haler sammen. Startende med haler, der er omtrent samme størrelse, placere dem nogenlunde parallelt med hinanden på et skærebræt med tynde punkt ende af en hale sidder ved siden af den tykke ende af andre halen--tror to trekanter samles for at gøre et rektangel eller kvadrat. Binde oksemørbrad halerne sammen med ildfast madlavning sejlgarn og sæsonen med olivenolie, salt, peber og andre bøf krydderier efter eget valg. Grill over medium varme indtil ønskede temperatur - madlavning gange varierer efter størrelsen af deres haler. For meget store haler, som dem, der er et pund eller mere hver, skal du koge delvist over indirekte varme at få haler til medium sjældne før brænding på ydersiden. Hvis mørbrad har korrekt brændt på ydersiden, men indvendigt er stadig måtte slukke brændere på den ene side af grillen eller Skub alle kullene til den ene side af grillen, hvis du bruger en kuglegrill. Flytte mørbrad off direkte varmen, og kog over indirekte varme i køligere side af grillen indtil gjort.

Sikker indre temperaturer

US Department of Agriculture og Food and Drug Administration anbefaler en indre sikker madlavning temperatur for fersk oksekød for 145 grader Fahrenheit--hvilket svarer til medium sjældne-- og en tre-minutters pause før servering. Mørbrad tendens til at tørre ud meget hurtigt, så for bedste smag og saftighed, er det bedst ikke at lade det din haler cook til mere end medium sjældne.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com