Æbler fremme hårvækst?

Æbler fremme hårvækst?

For år, har forskere udført forskning for at finde flere botaniske ekstrakter, der bidrage til at fremme sund hårvækst. De nu overveje æbler en potentiel kilde til værdifuld kemikalier, som kan bremse hårtab og stimulere væksten.

Hårvækst

Hårvækst er en todelt proces bestående af en anagene fase af aktive vækst og en telogen hvilefase. Håret er konstrueret i to hoveddele: en follikel under hovedbunden, der bestemmer hårets vækst og protein akslen fremspringende over hovedbunden overflade, som er det væsentlige døde hud. En langvarig hvilefase og naturlige hår udgydelse kan forårsage tyndere og skaldethed.

Polyfenoler

Apple polyfenoler ekstrakter er potente antioxidanter til stede i huden af umodne æbler. I kliniske forsøg, polyfenol procyanidin B-2, specifikt, forlænget hårets vækstfase og forkortet follikler hvilefase resulterer i øget hårvækst.

Vitaminer

Æbler indeholder flere vitaminer, der fremmer samlede god sundhed. De mest relevante for hår vækst og follikel stimulation, er: Vitamin A, E og B vitaminer. Vitamin A hjælper med at opretholde sunde niveauer af sebum olieproduktion i follikler; E fremmer god cirkulation og blodgennemstrømning til hovedbunden, og B-6 producerer melanin for sundt hårfarve.

Mineraler

Æbler indeholder calcium, magnesium, kalium, jern og kobber, som er gavnlige for håret ved at fremme vækst, forebygge tab og opretholde en sund hovedbund.

Aktuelle og mundtlige

Mundtlige æble Polyphenol uddrag fås i kapsler. Sprays og shampoo også indeholder kemiske til topikal applikation.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com