Sådan bruges folie til indpakning håret for højdepunkter

Sådan bruges folie til indpakning håret for højdepunkter

At se en professionel frisør for folie hår farve kan blive dyrt, fordi mange saloner opkræve over deres sædvanlige priser til at rumme for udgifterne til foiling. Stylister folie hår for at anvende mere end én farve for at give bedre og mere jævn dækning af de oplyste blandinger. Lære at folie hår kan gemme mange ture i salonen og omkostninger til at holde hårfarve bevares. Tid til at fuldføre en at-home hår foiling session vil være mellem 15 og 20 minutter.

Instruktioner

• Snit folie sektioner til 4 inches lang og 2 inches længere end længden af hår til at være farvet. Sørg for, at håret er rene og tørre og punkt det ud til at adskille siderne. Næste, afsnit fra toppen og bagsiden af hår. Trække på handsker og mix farve blandinger anvendes i separate blanding skåle ifølge pakke retninger, ved hjælp af en anden børste for hver skål.

• Begynde foiling processen med den øverste del af håret, hvor højdepunkterne er de mest synlige tage den øverste del ned, kam igennem indtil der ikke er nogen tangles og adskille en tynd afsnit at fremhæve.

• Hold den tynde del af hår med de sidste to fingre af hånden arbejder (holding folie stykke og hale kam med den frie hånd) og sæt folien nedenunder håret. Tryk på halen af kam under den øverste kant af folie nær hovedbunden med tommel- og pegefinger og lægge hårlokken over folien.

• Børste på farve blanding og sæt penslen tilbage i en skål. Fold bunden af folien for at opfylde toppen af folie på hovedbunden, foldning i halvdelen til at vedlægge den farvede hår inde. Fold siderne i en ad gangen, ved hjælp af hale kam til at trykke på hver fold flad. Placere et multimedieklip på folien.

• Arbejd din vej gennem de øverste sektioner efter trin 3 og 4, følger med hver side sektion og efterbehandling med afsnittet tilbage. Klip de foldede folierede sektioner til afsnittet lige over det at holde det ud af vejen.

• Efterlade farvestoffet på håret for den anbefalede tid, derefter fjerne folier, Skyl håret med varmt vand og svamp overskydende vand fra håret med et håndklæde. Påfør balsam, der fulgte med den farve emballage eller en anden type af farve konditionerende behandling. Lad balsam sidde efter flaske retninger, skyl og håndklæde tørre.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com