Hvad er konsekvenserne i ved hjælp af Sports smagsforstærkere?

Hvad er konsekvenserne i ved hjælp af Sports smagsforstærkere?

Der er næppe tvivl om, at regelmæssig motion gør underværker for at opretholde og forbedre sundheden. Dog Sport har en konkurrencedygtig natur og mennesker ønsker undertiden at skubbe sig selv fysisk til yderst. Som et resultat, vælger enkeltpersoner undertiden for at bruge produktionsfremmere. Produktionsfremmere er ethvert stof, der kunstigt øger fysisk formåen. Anabolske steroider er de mest berygtede produktionsfremmere. Alle produktionsfremmere hold følger---både på et personligt og samfundsmæssigt niveau.

Sundhedsrisici

Produktionsfremmere har en fysiologisk indvirkning på kroppen. Selv om stoffet hjælper opbygge muskler eller forbedre faktorer som agility, kan det have negative fysiske bivirkninger. Mayo Clinic rapporter, at produktionsfremmere kan forårsage symptomer såsom barnløshed, skaldethed, hjertearytmi, kramper, kvalme og opkastning, nyre og leverskader og svimmelhed. I de alvorligste tilfælde, kan produktionsfremmere forårsage bivirkninger, der resulterer i død af brugeren. De sundhedsmæssige risici forbundet med produktionsfremmere er en væsentlig årsag til hvorfor mange af dem er ulovlige og forbudt fra sportsaktiviteter.

Sports forbud

Når en atlet er fundet at have brugt en præstation forstærker, kan de blive udsat for en midlertidig eller permanent forbud fra at deltage i sportslige arrangementer og konkurrencer. Bortset fra fysiske risici til deltageren forbyde sports facilitatorer personer, der bruger produktionsfremmere, fordi forstærker giver en unfair fordel til atleten. Derudover står atleter, der er forbudt ofte over medier og offentlig kontrol og ansigt stor forlegenhed.

Bøder

Atleter, der tager produktionsfremmere kan være forpligtet til at betale bøder af juridiske myndigheder og sports agenturer. Bødens størrelse vil afhænge af om atleten har fundet skyldig i ved hjælp af produktionsfremmere i fortiden og typen af ydeevne forstærker bruges.

Sigtelse

Cheryl Edwards, Ayan Rubin og Michael Rubin af Louisiana Public Broadcasting forbyder både statslige og føderale love brug eller distribution af produktionsfremmere. Dem, der bruger eller distribuerer produktionsfremmere uden en gyldig recept kan blive udsat for beslaglæggelse af ejendom vedrører brug eller distribution af sådanne narkotika, kriminelle afgifter samt tid i fængsel.

Tab af respekt

Fordi folk ved at produktionsfremmere indebærer risici for idrætsudøveres sundhed, kan offentligheden se dem, der misbruger produktionsfremmere med mindre respekt. Dette gælder især, hvis atleten havde tidligere været i stand at arbejde med børn, der anser ham en rollemodel. Desuden kan tab af respekt true atletens evne til at tjene penge gennem påtegninger og resultatkontrakter, selvom han er teknisk set stadig lov til at konkurrere.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com