Hoteller i nordlige Wilkesboro, North Carolina

North Wilkesboro ligger i Wilkes County i det nordlige North Carolina. Etableret i 1891, ligger byen langs den Yadkin River i nærheden af Brushy bjerge. Det er tæt på bjergene og floden gør det en populær destination for vandreture, cykling, sejlsport, fiskeri og mange andre fritidsaktiviteter. Besøgende til North Wilkesboro vil finde, at nærliggende områder tilbyder flere muligheder for overkommelige hotelophold.

Hampton Inn

Hampton Inn ligger ca 3,5 miles fra centrum af North Wilkesboro i nærheden Wilkesboro. Alle værelser har kabel-tv med premium-kanaler, kaffemaskine og højhastigheds-internetadgang. Gæsterne kan også nyde gratis morgenmad, drikkevarer i lobbyen, et businesscenter og en udendørs swimmingpool. Hotellet er kun 2 miles fra gamle Wilkes gå ture, hvor gæsterne kan deltage i guidede vandreture i de historiske bygninger og kulturgenstande omkring gamle Wilkesboro. Hotellet parkering er tilgængelig for alle køretøjer. Kæledyr er ikke tilladt.

Hampton Inn Wilkesboro

1300 collegiate kørsel

Wilkesboro, NC 28697

336-838-5000

hamptoninn.com

Addison Inn

Addison Inn ligger omkring 2,8 miles fra North Wilkesboro. Alle 115 værelser har 25-tommer kabel-tv, kaffemaskine og højhastigheds-internetadgang. Hotellet tilbyder også gratis kontinental morgenmad, gratis USA i dag aviser, fri aften cappuccino og en udendørs swimmingpool. Hotellet ligger desuden kun 10 miles fra Rendezvous Mountain State Park, hvor gæsterne kan nyde camping, skovture og andre udendørs rekreative aktiviteter. On-site hotelparkering er tilgængelig for alle køretøjer, og kæledyr er tilladt vederlagsfrit.

Addison Inn

1842 winkler St.

Wilkesboro, NC 28697

336-838-1000

addisoninn.com

Holiday Inn Express Wilkesboro

Holiday Inn Express er omkring 2,6 miles fra centrum af North Wilkesboro. Værelserne har kabel-TV med premium-kanaler, en kaffemaskine og højhastigheds-internetadgang. Gæsterne har også adgang til gratis kontinental morgenmad og gratis morgenaviser, forretningsservice, et fitnesscenter og en udendørs swimmingpool. Derudover er hotel kun 6 miles fra nord Wilkesboro Speedway, stedet for en bred vifte af live racing begivenheder, såsom USAR Pro Cup. Hotellet parkering er tilgængelig for alle køretøjstyper, og kæledyr er tilladt for en natlig gebyr.

Holiday Inn Express Wilkesboro

1700 winkler St.

Wilkesboro, NC 28697

336-838-1800

hiexpress.com


© 2018 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com