Sydlige Belmar, New Jersey hoteller

Du kan ferie på Jersey Shore i den lille resort village Belmar. Besøgende til Belmar kan nyde fire miles af sandstrande, som aktiviteter såsom surfing, fiskeri, svømning og windsurfing, eller bare kan fange nogle stråler. Hvis du foretrækker søen over havet, besøge Belmars helt egen Silver Lake. Efter du tilbringe tid i solen, New Jersey, vende tilbage til en af hotellerne i landsbyen Belmar.

Belmar Motor Lodge

Belmar Motor Lodge er beliggende ved siden af togstationen Belmar, hvilket gør det bekvemt for pendlere fra andre områder. Nærliggende restauranter kan nævnes Express Station Cafe, Belmar Cafe og Akropolis Cafe Restaurant; og Monmouth Mall er kun 20 minutter væk. Medbringe din bærbare computer og nyde gratis trådløst Internet på værelset. Tag en dukkert i den udendørs swimmingpool, åben sæsonkorrigerede. Gæsterne har adgang til en vaskemaskine og tørretumbler. Hvert værelse har aircondition og er udstyret med kabel-tv og telefon.

Kroen på kysten

The Inn at kysten ligger i udkanten af Silver Lake, en bed-and-breakfast hotel også i nærheden af Atlanterhavet og Belmar's boardwalk, hvor du kan spise på restauranter, herunder Connolly Station og Freedmans bageri. Hjemmet har viktoriansk-alder antikviteter, blomstret tapet og pjusket gardiner. Lounge på wrap-around veranda i en gyngestol eller bo i lobbyen, hvor du kan nyde pejs eller se fjernsyn. Du vil have adgang til området pantry, der omfatter mikrobølgeovn og køleskab. Morgenmaden omfatter specialfremstillede pandekager, hjemmelavet granola, morgenmad kød og frisk muffins. Værelserne har individuelle temaer. Den romantisk weekend Emily værelse kommer med en Jacuzzi, privat badeværelse, pejs og King-size seng; nogle af de andre enheder har fælles bade.

Extended Stay Hotel

Extended Stay Hotel er det billigste hotel i Belmar, ifølge sin hjemmeside. Det er mindre end en blok fra Atlanterhavet, hvor du kan nyde stranden eller restauranter og shopping på Belmar's boardwalk. Slappe af eller nyde et måltid på den victorianske veranda på Extended Stay. Drage fordel af at fiske eller leje en part båd på Shark floden marina. Hvert værelse er airconditioneret og har en privat badeværelse og kabel-tv.

Morgen Dove Inn

Morgen Dove Inn ligger tæt på både Silver Lake og Atlanterhavet, en bed and breakfast. Morgenmaden omfatter serveres i solariet, yoghurt, frisk frugt, korn og varme forretter som karamelliseret fransk toast og æg fritattas. Tage i skønhed af fredelig udendørs haven. Blandt de værelse muligheder er Swan Suite, den dyreste værelse, med sin egen sol værelse, kingsize-seng med hypo-allergene fjerseng, tv, køleskab og trådløs Internet. Billigere værelser har mere standardbekvemmeligheder.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com