Hvordan man skriver en spand liste

Hvordan man skriver en spand liste

Skrive din spand liste behøver ikke at være noget, som du gør når du 100 år gammel og din til gamle at gøre halvdelen af tingene på listen. Jeg tror en god tid til at lave en spand liste er når din ud af college eller din mindst 21. På dette tidspunkt har mindst bekendt hvad livet handler om og være i stand til at gøre en bedre spand liste. Du vil også vide, at nogle af tingene på min bucket list ikke vil kunne ske på én gang. Formålet med denne liste er at forberede og planlægge dit liv, og sørg for at fylde den med masser af mindeværdige eventyr, beregnes risici og potentielt liv ændre erfaringer.

Instruktioner

• De første punkter på din spand liste bør være ting, som du planlægger at fuldføre eller udføre i de næste fem år. En 5 års plan, der staver vigtige ting at gøre i kort periode. Disse ting vil være karriere instrueret som får en forfremmelse, at nå en højere lønskala eller ændre karriere at øge årlige indkomst. Denne del af dit liv er, hvor du vil gøre din sjæl søgning. Min spand liste er ikke alt om klatring bjerge. Du er nødt til at forberede sig på at klatre og det betyder at få de rigtige redskaber, viden, og at være i stand til at råd til at rejse.

• Den næste 15-20 år del af bucket list bør være ting, som du planlægger at gøre, når din 18-40 år. Disse ting kan være noget lignende himlen dykning, at have børn eller få en universitetsuddannelse. Tage kalkulerede risici, men prøv ikke at være så ekstrem, at du går glip af andre ting på din spand liste. Målet er at leve et langt lykkeligt liv med masser af tilfredsstillelse.

• Hvis din over bakken, så at sige eller 40 + år af alder så jeg foreslå indstilling som dine mål mod ting rejse, fødevarer, og kultur orienteret udforskning. Besøge et andet land, kan du prøve nogle etniske fødevarer og nye typer af drikkevarer. Se delene af verden, du ikke har haft en chance for at se i de første 40 år af dit liv. Du gør kun får et liv så det tæller.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com