Attraktioner for børn i Nashville

Det sværeste, om at bringe børnene til Nashville er beslutte hvad de skal gøre, når du er havnet. Der er så mange sjove, familie orienteret aktiviteter tilgængelige kan det være svært at vælge. Med alt fra rutsjebaner til museer til musik på tilbud, uanset hvilken slags sjov din gruppe har i tankerne, vil der helt sikkert være noget for enhver smag.

Rekreative

For lidt hvile og afslapning, kan man spadsere rundt Centennial Park. Bringe en picnic frokost og feed skorper til de lokale flokke af ænder eller leje en pagaj båd og cruise rundt om søen. For noget lidt livligere, så prøv Riverfront Park i stedet. De ofte tilbyder gratis live musik og har en stor karrusel, som er meget populære hos små børn, og skøjteløb er tilgængelige for mere aktive børn. Hvis det er større spænding søger din besætning, hoved til Nashville kyster for en tur på den store skrige eller tønde ned 700-fods Tennessee Twister vandrutsjebane.

Historiske

Give tidligere liv ved at betale et besøg på Manskers Station eller Belle Meade Plantation, hvor udklædte rejseledere og omhyggelige renoveringer fange atmosfæren af forgangne tider. Bowen huset på Manskers Station er en af de ældste i Tennessee og blev brugt af militsen under den amerikanske Revolution. På Belle Meade, kan du opleve en sydlige plantage, som det var før borgerkrigen med guidede ture i både gården og slave kvartaler.

Musikalske

De kalder ikke Nashville "Music City" for ingenting. Din musikfans vil nyde gennemsyn de farverige artefakter på skærmen på Country Music Hall of Fame. Når du har set, hvad de plejede at bære på scenen, vandre på over til musik Valley Museum of Wax og tage en gase på naturtro gengivelser af mere end 50 stjerner af country musik. Derefter gå ned ad fortovet stjerner og beundre handprints af mere end 250 syngende legender. Afrunde musik fest med en tur til den Grand Ole Opry for en livlig fejring af country musik.

Kulturelle

Absorbere nogle af den lokale kultur ved at svinge gennem Pucketts købmand og snuppe en burger. Der er bundet til at være et par lokale hængende omkring picking bluegrass melodier på en banjo og burger er stor nok til at minde dem om, at i den sydlige del de ikke stoppe med at spise, de giver op. Efter frokost, gå ned de ekstra kalorier ved at udforske Nashville legetøjs Museum. Følg progression af legetøj gennem tiden af vandrer gennem den største privatejede sortiment af legetøj i USA. Eller hvis du er på udkig efter noget lidt mere kreative, tage din spirende kunstnere til Quest kunstgalleri, hvor de vil have adgang til mere end 30 forskellige kunstprojekter.

Uddannelsesmæssige

Opmuntre dine børn til at blive involveret i hands-on viser på eventyr Science Center. Hver udstiller er designet til at demonstrere sjovt side af hård videnskab. Alternativt, kan du klatre det højeste bjerg i Nashville og tillader din junior astronomer at kigge ud i rummet på Dyer Observatory. For en mere jordnære erfaring, udforske 55-acre Cheekwood botaniske have. Sørg for dine børn er klædt på til en rod som yngre besøgende opfordres til at oprette et vilkårligt antal af haven-tema håndværk.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com