Sådan tilsluttes en Marine RADAR

Sådan tilsluttes en Marine RADAR

RADAR (normalt benævnt "radar") er en forkortelse for RAdio påvisning og spænder, og dette akronym beskriver præcis hvad radar gør: radar skærmen, at mariner ure vil vise præcis relative lejet en "target" og den præcise afstand til dette mål. Radar kan give en båd operatør store fordele om natten eller under andre forhold med nedsat sigtbarhed. Selv under forhold med perfekt synlighed, kan radar hjælpe båd operatør skelne, hvilken fare, ligesom en anløbsbro, er tættere på båden end andre eller hjælpe med at finde en bøje, gemmer sig i urolig sø.

Instruktioner

• Vælg placering af scanner array og displayenheden. Matrixen radar (scanner antenne og tårnet som den er monteret) bør være på det højeste punkt på båden for at undgå døde vinkler (hvor radaren kan ikke "Se") og til at forebygge personskader, såsom mikrobølgeovn forbrændinger skyldes står foran scanner ansigt, mens scanneren er i drift. Displayet skal være let synlig fra den pilot station.

Sikkert montere antennen tårnet til en flad overflade ved hjælp af monteringsskruer. Montere scanneren til antenne tårn med monteringsbolte. Antenne base vil være mærket for at lette justering antenne med midterlinien af båden.

• Tilslut det koaksiale kabel fra scanneren til enheden ved hjælp af RCA-stik for enden af kablet. Brug en skruetrækker til at forbinde antenne ledningen til antenne bus bar fra displayenheden.

• Tilslut display enhed ledningen til en bus bar, der er forbundet til bådens strømforsyning. Aktivere display og scanner.

Test af tilpasningen af "overskriften" på radar skærmen ved at vælge et fast, stabil mål (f.eks. et træ) ligger mindst 10 yards væk, direkte foran stævnen af båden. Indstille skærmen på laveste række. Hvis overskriften passerer gennem den valgte target, er overskriften korrekt justeret. Hvis overskriften ikke går gennem målet, skal du bruge indstillingerne programmerbare justering i display protokoller for særlige displayenheden.

Tips & advarsler

  • Radar er et elektronisk system og skal være monteret i en placering, der ikke bliver våd under normale betingelser.
  • Kun en kvalificeret tekniker licens af Federal Communications Commission og med Element 8 radar godkendelse kan reparere radar eller foretage justeringer, der kræver åbning display eller scanner enhederne.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com