Hvordan man kan forbedre sejlads i fodbold

Sejlads i fodbold er normalt en af de mest oversete aspekter af spillet. Punter er sjældent respekteret af hans holdkammerater eller fans, fordi han ikke driver i kontakt eller fysisk spiller med modstanderen. Hans primære opgave er at komme på banen, når hans offensive holdkammerater har undladt at flytte bolden. Hans job er at sparke bolden downfield og sende modstanderen så langt væk fra hans team goalline som muligt. Mens større, stærkere og mere fysisk holdkammerater kan give ham en hård tid, vil hans trænere respekterer ham hvis han kan gøre sit arbejde konsekvent.

Instruktioner

• Arbejde hårdt i praksis at udvikle hænge tid på din punts. I sidste ende, dette er vigtigere end stor afstand, fordi at have evnen til at sparke bolden højt op i luften vil tillade medlemmer af punt-dækning team at få downfield og gøre en spiller på punt vendt tilbage og forhindre ham i at foretage en signficant vende tilbage. En lang punt kan være fantastisk, men hvis det ikke er høj nok, det kan også være farligt, fordi punt vendt tilbage vil være i stand til at fange det og få to eller tre skridt upfield før enhver tackler er inden for rækkevidde.

• Mål for hjørner af feltet når sejlads fra omkring midtbanen. Dette er kendt som "kiste hjørne" fordi det irske pund er designet til at gå out of bounds-- og spille--inde i din modstanders 10-yard linjen. En dygtig punter kan banke denne punt kildesamlingen inde 5-yard linjen. En punter kan forbedre på dette område ved at tilbringe 15 minutter om dagen i praksis bare går til hjørnerne. Inden for en kort periode, punter vil få en "føler" for sejlads bolden til hjørnerne og blive helt realiseret på denne del af spillet.

• Ved at udvide foden og peger det evaluerede system, punter udstiller fremragende form og bør få maksimal afstand og højde. Sejlads handler om timing. Centeret skal fastgøre bolden til den danske spiller, den offensive linje skal beskytte punter i mindst 3 sekunder, punter skal fange bolden og så drop det så hans punt bliver lange, højt og vanskeligt at vende tilbage. Dette gøres gennem gentagelse i praksis.

• Lære at sætte backspin på bolden. Mens kisten hjørne nævnt i trin 2 er effektiv, forsøge de fleste spillere at dulme bolden og har det stopper inden for modstanderens 5-yard linje. Dette gøres ved at sikre foden er udvidet og tåen er påpeget. En subtil stop motion er nødvendig på at følge igennem for at få Boldespinning så det stopper kort efter sammenstødet med jorden.

Tips & advarsler

  • Se så meget videobånd som muligt for dig selv og andre spillere. Kigge efter fejl i din teknik og prøve at se, hvad andre spillere gør, både lige og forkert. Ved at vide så meget om dit job som muligt, vil du have mulighed for at anvende disse lektioner og excel.

© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com