Hvordan du forbereder et måltid i 5 minutter eller mindre

Alle er så travlt i disse dage, der ofte synes at være nogen tid til at gøre et måltid. Men du kan tilberede et måltid i mindre end 5 minutter, som hele familien vil nyde. Alt du behøver er nogle grundlæggende oplysninger om ernæring og en lille spring af tro. Her er hvordan du forbereder et måltid i 5 minutter eller mindre.

Instruktioner

• Sørg for at du har proteiner, korn og grøntsager på side. Du kan sætte enhver kombination af disse og nogle passende krydderier i en 9-ved-12 tommer bradepande og forberede en hurtig gryderet måltid.

• Få fat i en dåse. Åbne en dåse er den hurtigste måde at tilberede et måltid. Nogle konserves er lidt kedeligt, men kan blive peppet med high-smag fødevarer såsom salsa til at give dem et skub. Prøv oliven, majs og tomater, som synes at holde de fleste af deres smag og konsistens.

• Prøv couscous. Couscous er en lille pasta-type forkogt korn, der tager mindre end 2 minutters forberedelsestid til at gøre. Bare koge vand, og hæld det over couscous. Tilføje en smule olie og lad det sidde i et par minutter. Her har du en øjeblikkelig side parabol. For endnu mindre forberedelse, prøv at hælde couscous og vand med nogle kød og grønsager og bage dem alle sammen. Couscous er meget tilgivende og vil absorbere de ekstra juice fra bagning kødet.

• Sikre din protein er let at tilberede ved at købe individuelt frosne stykker af kød. For de fleste typer af kød, kan du placere dem stadig frosset i din ovn. Bare vær sikker på at øge den bagetiden og kontrollere deres temperatur før servering måltidet. Kylling bør være på 170 grader og oksekød bør registrere på 160 grader Fahrenheit.

• Forberede sunde nachos. For de gange, når tid er virkelig stramt, snup en pose majs chips, salsa, en dåse bønner og en dåse majs. Åbne dåser og dump alt på chips på enkelte plader. Dække med ost og sted under en slagtekyllinger i ca 5 minutter. Middag er gjort.

Tips & advarsler

  • Vær ikke bange for at prøve nye ting. Skønheden i at være hus-kok er, at du får at eksperimentere. Hvis opskriften kalder for én ting, og du ikke har det, forberede det med en anden. For eksempel, du kan erstatte en slags vegetabilsk med en anden i de fleste måltider, og det sandsynligvis ikke vil påvirke det endelige resultat så meget. Din familie kan selv lide det bedre.
  • Husk også ost og yoghurt er protein også er fremragende til at gøre hurtige måltider.

© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com