Sådan forhindrer klæbende havregryn

Sådan forhindrer klæbende havregryn

Der er utallige fordele til en skål havregryn, fra mængden af daglige fiber til energi-giver kulhydrater, der er forbundet med hver servering. Havregryn giver en hurtig morgenmad løsning, men afhængigt af hvordan det er udarbejdet, havregrød kan tage på en gummiagtig, klæbende-lignende tekstur at nogle kan finde ubehagelige. Heldigvis, løsningen er hvordan du foretage havregrød eller hvordan du "læge" en skål, der er allerede udarbejdet.

Instruktioner

• Hæld 1 kop eller 3/4 kop havregryn i en mikrobølgeovn-safe skål. Hvis du bruger instant vanilie, der er udstyret med en fuld servering i en pakke, skal du tømme pakken i en skål. Tilføj det foreslåede beløb af vand (eller mælk til en cremet konsistens) og rør. Generelt, er dette beløb 1/4 kop til 1/3 af en kop. Tilføj en ekstra spsk vand eller mælk og re rør.

• Placer skålen i mikroovn, indstille effekt til medium varme og kog havre for ikke mere end 3 minutter. Tag skålen ud, rør igen og kog i en yderligere 30 sekunder. Nummer hen til denne metode tilføjer en lille smule mere flydende end krævet, som forhindrer udtørring og få limet havregrød.

• Tilføje 1-2 spsk fløde, mælk, gelé eller en anden sådan sød krydderi til allerede forberedt havregryn, som er klæbende. Rør det kraftigt og genopvarme skålen. Gentag som nødvendigt at fugte den tørre havregryn nok og fjerne den gummiagtig konsistens.

Tips & advarsler

  • Ovenstående gælder stadig hvis du laver stovetop havregryn; blot tilføje mere væske end hvad anbefales men passe på ikke at tillade alle væsken at koge væk på komfuret.

© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com