Sådan Set Up start-blokke

Det er vigtigt at oprette startblokken korrekt til at optimere din præstation i de første par sekunder af en race. Formålet med startblokken er at give sprinterne en solid platform til at lancere deres kroppe frem når startskuddet brande. Hvis de er konfigureret forkert, vil sprinter ikke kunne stige eksplosivt fra udgangspunktet blokke. Dette kan betyde forskellen på sejr og nederlag i et tæt race.

Instruktioner

• Afgøre, hvilke af dine ben er dominerende. Dette er normalt de ben, som du foretrækker at bruge når du sparke en bold. Du vil bruge din dominerende ben for at starte du fra udgangspunktet blokke.

• Sted i knæet af din dominerende ben lige bag startlinien. Krølle tæer på din dominerende ben under, således at du hviler på dine knæ og bolden af din dominerende fod. Mærke på spor, hvor eneste af din sko på din dominerende fod.

• Komme op og måle en fod tilbage af det mærke, du netop har lavet. Dette er, hvor du vil placere foden af din nondominant ben. Gør et mærke, der angiver placeringen af denne plet så godt.

• Placer udgangspunktet blokke til at line op med dine to mærker. Hammer ned blokkene, således at de ikke bevæger sig, og lås ned foden holder til at matche dine fødder placeringer.

• Teste placeringen af start-blokke. Placer din dominerende fod i første og sørg for at dit knæ er stadig bag startlinien. Næste, støtte din overkrop med fingrene placeret lige bag startlinien og uden for dit knæ. Endelig, Placer din nondominant fod i den bageste klods.

• Prøv udgangspunktet blokke ved at gøre et par starter. Når du stiger til positionen "sæt" skal du ikke føle som om du falder over eller ud af balance. Skubbe hårdt med din dominerende fod som du starter. Blokke bør ikke flytte. Hvis de gør, start forfra, og lås dem ned mere sikkert.

Tips & advarsler

  • Sørg for at svinge hånden på din nondominant side højt op i luften, som du push off med din dominerende ben. Dine start vil være mere eksplosiv, hvis begge sider af din krop arbejde sammen. Fortsætte med at svinge armene højt som kroppen stiger i de tre første trin. Efter at slappe af som du sprint gennem målstregen.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com