Hoteller nær J Street i Sacramento

Hoteller nær J Street i Sacramento

Handel på 150 år gamle plads i USAs "Gold Rush" historie, lover Sacramento besøgende de vil "opdage" en golden oplevelse når du besøger byen. Mens guld feber af formue-jagt minearbejdere har længe forbi turister fortsat strømmer til Sacramento at besøge en lang række historiske seværdigheder, museer, vingårde og forlystelsesparker, at tage i en touring Broadway show eller deltage i en Sacramento Kings spil. Et hotel nær J Street i Downtown Sacramento giver gæsterne nem adgang til den nærliggende Governor's Mansion og attraktioner i historiske gamle by Sacramento; attraktioner såsom Californien Military Museum, Californien Railroad Museum og Sacramento History Museum.

Vagabond Inn

Beliggende mellem I og J Street på 3rd Street, lige overfor I-5 fra gamle by Sacramento, Vagabond Inn giver nem adgang til områdets attraktioner og er i gåafstand fra kunstmuseet Crocker og California State Capitol Museum. Vagabond tilbyder en række gratis services, som tilføjer værdi til dens satser; tjenester som en luksuriøs kontinental morgenmad, trådløs højhastigheds-internetadgang, en daglig avis og lufthavnstransport. Holde den budget-bevidste rejsende i tankerne, tilbyder hotellet også rabatter til militære militaerpersoner, seniorer og AAA medlemmer. Alle værelserne på Vagabond har kabel-TV med HBO, køleskabe, Mikrobølgeovn, Hårtørrer, Strygejern og strygebræt. Hotellets faciliteter omfatter en opvarmet swimmingpool, et spabad, et fitnesscenter og en restaurant.

Vagabond Inn

909 3: e St.

Sacramento, CA 95814

916-446-1481

vagabondinn-sacramento-old-town-hotel.com

Borger Hotel

Direkte på Jørgensen Street, overfor Plaza Park og Sacramento City Hall, borgeren er en 198-værelse, full-service boutiquehotel. Lovende en urban oplevelse i sin historiske bygning, som blev bygget i 1926, borgeren har bevaret bedst af sin gamle verden charme, mens du installerer moderne funktioner som high-definition LCD fjernsyn, værelsets værdiboks til bærbar computer, elektroniske dørlåse, MP3, iPod lydsystemer og dens ultra-high-speed 10Mbps HSIA Internet, som kræver et servicegebyr for adgang. Servering op overflod hele vejen, borger gæst værelser har bløde morgenkåber, ære barer, Kuerig kaffemaskiner og 300-tråd-count luksus sengetøj med italiensk ned dyner. Ydelserne omfatter parkeringsservice, aftæpning, concierge-service og adgang til en politisk filmbibliotek. På borgeren vil gæsterne finde et fitnesscenter, en state-of-the-art-business-center, en fin restaurant og en historisk balsal tilgængelige til særlige begivenheder.

Borger Hotel

926 Jørgensen St.

Sacramento, CA 95814

916-447-2700

jdvhotels.com

Sterling Hotel

Besøgende interesseret i den politiske historie af Sacramento overveje et ophold på Sterling Hotel, da det er centralt beliggende til Governor's Mansion, Sacramento City Hall og California State Capitol på Capitol Park. Kun to gader fra J, Hansen gade, Sterling Hotel har til huse i et palæ bygget i 1894. Hotellet tilbyder 17 enestående, imponerende udpeget indkvartering med himmelsenge og badeværelser i marmor-søjlebårne. Bekvemmeligheder af Sterling omfatter fladskærms tv, Jacuzzi badekar, samt gratis morgenmad, kaffe og avisen hver morgen. Dem der ønsker for at iscenesætte et elegant arrangement kan bestille Sterling balsal, der kan rumme op til 400 gæster.

Sterling Hotel

1300 H St.

Sacramento CA 95814

916-448-1300

sterlinghotelsacramento.com


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com