Kan du koge noget frosset i mikroovn, køleskab det & derefter genopvarme det?

Kan du koge noget frosset i mikroovn, køleskab det & derefter genopvarme det?

Mikrobølgeovne kan være nyttigt for madlavning eller genopvarmning en række fødevarer, men de er inkonsekvent i hvordan de varme. Ovne varierer meget i effekt og nogle varme mere jævnt end andre. Så længe kokken følger de rigtige skridt til at sikre mad opvarmet ordentligt, mikrobølgeovn er ikke farligere end enhver anden form for tilberedning af mad. Fødevarer kan blive afkølet og genopvarmet senere, efter de samme forholdsregler bruges sammen med enhver anden madlavning metode.

Mikrobølgeovn Basics

Mikrobølgeovne arbejde ved at generere stærke, kort-frekvens radio bølger. Madens molekyler absorbere denne energi og konvertere det til varme, madlavning fødevarer. Fedt og væsker absorbere bølger energi bedst, med muskel og knoglemasse varme mere langsomt. Den ovn mikrobølgeovn opvarmes ikke jævnt til at begynde med, og de forskellige fødevarer, der udgør dit måltid opvarmes ikke jævnt, så der er en risiko at en del af maden vil være overcooked mens del ikke nå en fødevare sikker temperatur. Du kan undgå denne risiko ved at følge de rigtige teknikker til madlavning og genopvarmning mad i mikrobølgeovnen.

Madlavning fra frosne

Når du er madlavning eller genopvarmning fødevarer fra frosset, det er bedst at begynde ved optøning af mad. Brug din mikroovn er timet afrimning eller afrimning-af-vægt indslag, eller reducere indstillingen magt til 30 procent og mikrobølgeovn i et par minutter ad gangen indtil mad er optøet. Hvis du varme et kommercielt tilberedt mikrobølgeovn produkt, skal du følge anvisningerne på emballagen. Hvis du varme eller madlavning du har forberedt dig, mikrobølgeovn det høje med intervaller på et eller to minutter, før maden er dampende eller mærkbart varmt at røre. Vend store stykker af mad, eller rør små stykker og saucer til at fordele varmen.

Sikker temperaturer

Når maden opvarmes godt, lad det hvile i et par minutter, mens varmen udligner i hele del. Test mad flere steder med en instant-læser termometer og kontrollere, at det har nået USDAS anbefalede fødevarer sikker temperatur. For de fleste blandede eller sauced fødevarer er der 160 grader Fahrenheit. Fjerkræ skal nå 165 F, og men de fleste andre kød er sikker på 145 F. For dine fødevarer at forblive mad sikker efter madlavning, skal de være ordentligt afkølet og genopvarmet.

Køling og genopvarmning

Dit mål er at reducere temperaturen i din mad til 40 F eller under, så hurtigt som muligt. Opdele store dele i beholdere, små, flade, som cool lettere. Hvilende maden på en fryser gel pack eller køling plomberede containere i et bad med is vand kan give hurtigere køling, uden at belaste dit køleskab kapacitet. Mad skal være nedkølet inden for to timer og nå 40 F inden for yderligere to timer. Genopvarme maden på stovetop, ovn eller mikroovn ved at opvarme det, indtil det vender tilbage til en fødevare sikker temperatur på 165 F når testet flere steder med instant-læser termometer.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com