Hvordan man kan købe billetter for England fodboldkampe

Denne artikel vil beskrive processen for at få billetter til en af verdens mest spændende sportsbegivenheder--en England nationale team fodboldkamp. Det vil beskrive billettering proces, hvordan man bliver medlem af den officielle England tilhængere club og hvorfor er det aldrig, nogensinde OK at købe billetter fra en tredjepart eller sorte kilde.

Instruktioner

• Log ind på FAS hjemmeside (Se ressourcer). For at købe billetter, skal du først hvad er kendt som en FAN nummer. Dette tjener som en pinkode til thefa.com. Det kan opnås blot ved at registrere på thefa.com. Gør så gør det muligt for dig at købe billetter fra FA, samt købe officielle England merchandise og deltage i forskellige Web-baserede kampagner. Det er gratis. Billetter gå på salg først til medlemmer af den officielle England tilhængere klub, englandfans. Oplysninger om at deltage, under trin 2. Når du har en FAN nummer, blot kontrollere andre thefa.com for at se Hvornår billetter til kampe gå på salg. En tidsplan for fremtidige kampe vil være tilgængelige, og billetter er generelt tilgængelige halvandet måned før kampen. Billetter er ikke sendt ud indtil omkring to uger før kampen. Hvis du ikke modtager din senest to dage efter kampen, kontakte Ticketmaster på telefon i England 0870 153 5353.Bear Husk at forskellige kampe vil tiltrække forskellige niveauer af interesse. VM-kvalifikationskamp mod Kasakhstan, for eksempel, har billetter til rådighed for offentligheden på tidspunktet for at skrive (September 7). En kamp mod, for eksempel, Tyskland, Frankrig eller Italien ville sandsynligvis tiltrækker en massiv interesse, og billetter vil sælge meget hurtigt, hvis de blev endda stillet til rådighed for offentligheden på alle. Sædekapacitet på Wembley er et sted i nabolaget af 90.000.

• Tilmeld dig englandfans: billetter er sat til salg først til medlemmer af det officielle England supporters' club, englandfans. Medlemskabsoplysninger er tilgængelige via thefa.com. Medlemskab kan ikke garantere modtagende billetter for en bestemt kamp. Der er flere niveauer, med kun medlemmer af det øverste lag, englandfans +, har mulighed for at købe billetter til væk og turneringsspil. Gebyrer for nye medlemmer for perioden 2008-10, som slutter ved afslutningen af 2010 World Cup (FA at have temmelig optimistisk prognose, at England vil blive i 2010 World Cup!) er: englandfans +: 70 pounds for voksne og 40 pounds for juniors.englandfans: 50 pounds for voksne og 35 pounds for juniorer. Fornyelse medlemmer er fem pounds mindre i hver kategori. Bemærk, at disse gebyrer for online-konti. Offline regnskab er anvendelig, hvilket betyder, at al korrespondance vil være af mail, men der er yderligere gebyrer. Junior billetter fås kun i afsnittene familie af stadion. Du kan ikke købe en junior billet og give det til en voksen.

• Få gruppebilletter: gruppebilletter fås kun til England kampe for skoleklasser. Skal arrangeres af skolen. FA ikke sælge voksen gruppebilletter til England kampe, og faktisk salg er begrænset til fem pr. person. Du kan ikke bruge det samme kreditkort i flere ordrer.

• Køb billetter som en lager supporter: Dette kan gøres kun gennem dit lands fodboldforbund. Må ikke købe billetter fra FA hvis du besøger tilhænger. Tilhængere på England spil er adskilt, og hvis du er fundet for at være en tilhænger af oppositionen i England ende, du vil blive smidt ud. I virkeligheden, kunne du sandsynligvis slippe afsted med det, men kun hvis du ikke er klart, om det. Dukke op i et Tyskland skjorte og er ingen tilbøjelige til at gå glip af. Og virkelig, hvis du ikke er tilladt at heppe på din side, hvad er sjovt ved det? Hvis du kommer som en "neutral" supporter, der bare ønsker at tjekke ud en England spil, ikke juble for de andre hold! Juble for England. Og gøre en smule forskning så du ved, hvad farver modstand mod slid, derefter ikke bære disse farver.

Tips & advarsler

  • Hvis du bor i USA og deltage i sportslige begivenheder der, er du formentlig undrende, hvad andre steder er tilgængelige for køb af England billetter. Du kan have købt billetter til en big game på eBay, eller fra en billet-mægler eller endda fra en scalper uden for spillet. Sikkert de samme ting er tilgængelige for England billetter, eftersom de er så populære, right?
  • Forkert. Meget forkert.
  • Forstå dette: billet skalpering, eller touting som det er kendt i England, er ulovlig. Meget ulovligt. Det er taget meget, meget alvorligt. Hvis du er fanget, skal du blot købe en billet ulovligt, er det usandsynligt, vil du være i juridiske problemer, selv om din billet vil blive konfiskeret og det er helt muligt, du vil blive forbudt fra fremtidige England spil.
  • Hvis du er fanget ulovligt at sælge en billet, men er du tilbøjelige til at blive arresteret og ganske muligvis fængslet. Det er så alvorligt. Hooliganisme er stadig et problem i fodbold, selv om de mørke dage i 1980 ' erne er længe forbi. En af hovedårsagerne til at de er længe forbi er fordi de tage billet udråber så meget alvorligt.
  • FA advarer, når det finder ud billetter sælges via internettet, det vil annullere dem. Dukke ikke op på Wembley med en annulleret billet, eller du vil være i en rod.
  • Igen: Det kan være fristende, men alvorligt. Gør det ikke.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com