Den bedste måde at behandle Acne

Den bedste måde at behandle Acne

Acne er kendetegnet ved forekomsten af pustler, cyster, whiteheads, eller hudorme, som kan påvirke ansigtet, tilbage, og hals. Der er mange over-the-counter behandlinger for acne, der er udråbt som healing acne pletter hurtigt. Desværre, disse behandlinger, såsom cremer, der indeholder benzoylperoxid, medbringe uønskede bivirkninger, herunder rødme, hævelse, tørhed, og afskalning hud. Disse kan undgås, hvis acne er behandlet naturligt. Der er et par naturlige acne behandlinger, der heler acne samtidig med at holde huden sund og levende.

Reducere produktanvendelse

Acne produkter indeholder skrappe kemikalier, der irriterer og skader huden over tid. Ikke kun gøre de ikke effektivt at behandle acne langsigtede, men de er også svært at stoppe med at bruge. Når produkterne er ophørt, er der typisk en periode af acne flare-ups som huden "udrensning" fra acne cremer. Så naturligvis behandle acne, skal du først reducere og derefter fjerne brugen af alle over-the-counter acne produkter.

Tydelige porer med olie

Tanken om at bruge olie til at klare acne-liggende hud kan virke forvirrende for de fleste mennesker. Hvis huden er fedtet og dækket i acne, hvorfor ville du anvender olie på toppen af det? Overraskende, ved hjælp af olie udrensning metode vil ikke kun reducere mængden af olie, at din hud over producerer, men nærer huden mens clearing acne pletter. Dette er fordi olie naturligvis obligationer til olie, og kan hjælpe bond til hudens olie, som indeholder den snavs og bakterier, der forårsager acne. De bedste olier at anvende på huden er oliven og Castor olier. Kombinere ca 70% oliven olie med 30% ricinusolie, og massere det grundigt ind i huden.

Damp huden

Dampende huden vil forårsage hudens porer åbne, der vil skifte ham ud olier, snavs og bakterier. Da acne er forårsaget af overskydende olie og bakterier i porerne, kan dampende ansigtet drastisk reducere acne pletter. Til damp ansigtet, Fyld en stor skål med nær-kogende vand. Efter ansigtet har været masseres med oliven og Castor olier, lavere ansigt over skålen ikke nærmere end 12 inches. Dæk hoved med et håndklæde, og lad dampen bølge på huden i mindst 3 minutter. Dampen vil åbne porerne, og de olier, der har været masseres ind i huden vil støtte i at skylle overskydende olier og bakterier fra huden.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com