Hoteller i nærheden af Bay Harbor øer, Florida

Som en af de bedste feriedestinationer i landet, det er ingen overraskelse, at området omkring Miami Beach og Bay Harbor øer er overrendt med luksushoteller. Uanset om du ønsker et værelse i en lille, boutiquehotel eller en suite med en visning i en moderne luksusresort, har Bay Harbor øer et sted at bo. Den bedste del er, at uanset hvor du er, du er kun få skridt fra havet.

Daddy O Hotel Miami

Lige ved strandene Bal Harbour og Halouver tilbyder Daddy O Hotel stilfuld 4-stjernede indkvartering og nem adgang til South Beach natteliv. Ud over de kingsize-senge og moderne møbler har hvert værelse en 42 tommer Hej-def tv og værdiboks. Hotellet er et stort udvalg af restauranter, eller du kan spise på Daddy os egen restaurant, The Palm.

Sea View Hotel

Hvis du kommer til Miami for stranden (og der ikke er?) Sea View Hotel kan være det perfekte sted. De havudsigt ligger lige ved vandet i smukke Bal Harbour. Ud over standard værelser tilbyder Sea View Hotel en - og to-værelses suiter, der omfatter et fuldt udstyret køkken, opholdsstue og spiseplads. Med tre festsale, kan hotellet rumme private fester eller bryllupper på op til 280 personer.

Solen Harbour Boutique Hotel

Solen havnen, ligger få skridt fra stranden i Bal Harbour, er en italiensk stil villa med 19 suiter til rådighed for gæsterne. Hver suite kan bookes som en et eller to soveværelser, og omfatter et fuldt udstyret køkken. Den solrige gårdhave i midten af bygningen har komfortable udendørs siddepladser og et boblebad. Hotellet er bekvemt både high-class Bal Harbour butikker og større Miami-området.

One Bal Harbour

One Bal Harbour er en smart, moderne luksushotel er beliggende i den nordøstlige ende af Bal Harbour, kun 15 minutter fra South Beach. Ud over sin egen private strandklub er One Bal Harbour tæt på Haulover Beach, en malerisk strækning på havnefronten berømt for at være tøj valgfri. Spise på balkonen i hotellets italienske restaurant eller gå til nogen af de fine restauranter i nærheden. Hvis du bor store, kan du leje 2.800 m2 stor penthouse-suite og se Miami i stil.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com