Hvordan til at forlade landet på en Green Card

I udlændingeret, en permanent resident har tilladelse til at bo og arbejde i USA og er givet en permanent resident card, også kendt som et "green card," ved tildeling af denne status. Green card indehavere er frie til at rejse uden for USA, forudsat at visse krav opfyldes før, under og efter rejsen. Undladelse af at overholde disse krav kan resultere i tab af status som fastboende udlænding.

Instruktioner

• Samle dine rejsedokumenter forud for rejsen, herunder din grønne kort og pas. Tage kopier eller bringe originale kopier af dokumenter, der tjener som bevis for din hensigt at gøre USA din bopæl. Eksempler omfatte en amerikanske førerens licens, bevis af amerikanske bankkonti og bevis for opholdstilladelse i USA

• Besøg Department of State hjemmeside for at afgøre, om det land du rejser til har yderligere krav til ind- og udrejse, som rejser visa. Tage de nødvendige skridt til at sikre, at du er i overensstemmelse med disse yderligere krav. For eksempel, hvis du rejser til Kina skal du ansøge om visum før din afrejse. Dette kræver, at du udfylde visumansøgning og indsende det til den nærmeste kinesiske ambassade eller konsulat.

• Sikre, at du har tilstrækkelig tilknytning til USA for at demonstrere din hensigt at gøre det dit bopælsland. Vedligeholde familiær og Fællesskabets bånd mens uden for landet, samt en bopæl eller mail adresse. Betale eventuelle afgifter US afgifter, der forfalder mens du er ude af landet, ligesom du ville gøre hvis du var til stede i USA får en re-entry tilladelse før afgang USA, hvis din tur vil vare længere end et år.

• Præsentere din gyldigt grønt kort, pas og dokumentation (f.eks. din amerikanske førerens licens) til tolder efter din tilbagevenden til USA Han vil gennemgå dokumenterne og afgøre hvorvidt eller ikke at tillade dig at genindtræde i USA.

Tips & advarsler

  • Rejser i USA for en periode mere end et år kan resultere i en bestemmelse, at du har opgivet dit green card-status.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com