Off de slagne vej ting at gøre i Nevada

Off de slagne vej ting at gøre i Nevada

Diskoteker, shows, shopping og hoteller på Las Vegas Boulevard er kun toppen af isbjerget for hvad Nevada tilbyder besøgende. Nevada er hjem til Grand Canyon og Red Rock Canyon så godt som flere historiske museer. Eksisterer en verden ud af den almindelige eventyr lige off den slagne vej.

BC Flightlines

Off de slagne vej ting at gøre i Nevada

BC Flightlines tilbyder zip-foring ecotours for grupper af to eller flere.

Tag et kig på den frodige grønne og desserter af Nevada og i udkanten af Las Vegas fra et fugleperspektiv med BC Flightlines. Programmet Bootleg Canyon zip-foring tilbyder økoturisme ruter til alle erfaringer niveauer. Hver tour starter på toppen af røde bjerg hvor en tour guide vil hjælpe dig rejse fra punkt til punkt samtidig standse op og se udsigt over Las Vegas, Lake Mead og Eldorado Valley. BC Flightlines bruger en forbedret type af zip-foring, som de hævder er sikrere og tilbyder mere spænding end konkurrerende ture. Dette selskab blev også vurderet en af de "bedste af Las Vegas i 2009". Forbehold for en BC Flightlines tour opfordres skal foretages mindst tre uger i forvejen.

BC Flightlines

1512 industrielle Rd

Boulder City, NV 89005

702-293-6885

bcflytlines.com

Rhyolite, Nevada

Mens en gang en velstående by uden for Las Vegas; Rhyolite betragtes nu som en spøgelsesby, hvor kunstnere og skulptører vise deres kreative værker. Denne to-mile strimmel jord i desserten tilbyder flere one-of-a-kind skulpturer herunder "den sidste nadver" og "Cykel og Ghost". "Penguin og guldgraver" er den første skulptur, der støder op til "The Gateway til Death Valley". Der er også en fantastisk 25-fods høje kvinde bygget fra aske blokke og navngivet "Lady ørken: The Venus af Nevada". Skulpturer som "Desert Flower" var første bygning i 1985 og er siden blevet restaureret. I 1906, blev Tom Kelly flaske hus bygget som en anden varig monument i Rhyolite. Denne slange var lavet af 30.000 flasker og bevaret i 2005. Området er også menes at være hjemsøgt med flere ånder.

Rhyolite, Nevada

Hwy. 374

Rhyolite, NV 89003

rhyolitesite.com

Lehman Cave

Midt i den naturlige skønhed i Great Basin nationalpark er Lehman Cave. Det ligger ved siden af den besøgende center for park og er blokeret af en jerndør på alle tidspunkter. Guidede ture til hulen er tilgængelige gennem visitor center for 60 eller 90 minutter hver time i sommermånederne. Hulen tilbyder ingen belysning og gæsterne opfordres til at bringe lommelygter med dem. Halvtreds grader Fahrenheit er året rundt, underjordiske temperaturen, og sneakers er påkrævet.

Great Basin National Park

100 Great Basin nationalpark

Baker, NV 89311

755-234-7331

NPS.gov/grba


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com