Gode hoteller i Batam, Indonesien

Gode hoteller i Batam, Indonesien

Batam er en af de største øer i øgruppen Riau, og er en 40-minutters færgetur fra Singapore. Det plejede at være en dårlig ø, men ifølge øens officielle hjemmeside, det er nu en af de hurtigst voksende turistdestinationer, i forhold til besøgstal i Indonesien. Siden 1990 ' erne, har der været omfattende bygning, herunder en moderne lufthavn, færgeterminalerne, hoteller og turistattraktioner. Øen har et tropisk klima, og den lokale kultur er en blanding af Malaysisk og islamiske.

Turi Beach Resort

Dette feriested i Nongsa er opdelt i to vinger, begge beliggende i smukke haver. Riani fløj har traditionel balinesisk stil med stråtag og private balkoner. Tirta Wing er en ny tilføjelse og tilbyder moderne suiter med havudsigt. Gæsterne kan vælge fra premier, junior og executive suiter. Alle værelser har kabel-TV, mini bar, pengeskab, te- og kaffe udstyr og aircondition. Fritidsfaciliteterne omfatter stranden og vandsport, fiskeri, smaragdgrønne swimmingpool og tennisbaner. Der er to restauranter: den tæmme Sari, serverer autentisk italiensk køkken og Cinta Manis for al fresco internationale retter. For natten underholdning der er Yacht Club eller Bar på øen for cocktails. Der er også en bar ved swimmingpoolen. Hotellets Spa tilbyder traditionel massage og skønhedsbehandlinger.

Turi Beach Resort

Nongsa, Batam

Indonesien

011-62-778-761-080

turibeach.com

Harris Batam Resort

Gode hoteller i Batam, Indonesien

Harris Batam Resort ligger lige ved stranden.

Denne strand-front resort ligger lige uden for Waterfront by. Der er 315 værelser, tema suiter og cabanas, alle med satellit-TV, mini bar, privat balkon, Værdiboks, te og kaffe-og tefaciliteter og aircondition. Suiterne har også fuldt udstyrede køkkener. Hotellet har en swimmingpool og børnebassin, kæmpe spabad, strand spil og vandsport faciliteter, der omfatter parasailing, banan båd og jet ski. Spisning er på Harris Cafe, som har udsigt over swimmingpoolen, H Grill og Bar, der tilbyder udendørs spisning i om aftenen og Pizzeria, men 24-timers room service er tilgængelig. D Bar serverer eftermiddagste og et udvalg af kaffe. Hotellet har en butik, der sælger souvenirs, beachware, smykker og tilbehør. Golf kan arrangeres på Paradise Golf Club.

Harris Batam Resort

Waterfront City

Batam 29422

Indonesien

011-62-778-381-888

harris-batam.com

Holiday Inn

Dette er et moderne, all-suite luksushotel i Waterfront by. Der er 235 en - og to-værelses suiter, på 10 etager. Alle suiter har privat balkon, køkken, badeværelse, adgang til Internet og kabel-TV. Hotellet har en børneklub, fuldt udstyret fitnessrum, anlagt swimmingpool og lap pool. Tea Tree Spa tilbyder massage, sauna og dampbad samt en skønhedssalon behandlinger. Der er fire restauranter der serverer internationale retter og to barer. Room service er også tilgængelig døgnet rundt. For kommercielle turister er der en stor businesscenter og mødelokaler.

Holiday Inn

Waterfront City

Batam 29422

Indonesien

011-62-778-381-333

holidayinn.com


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com