Navnene på frugter & grøntsager, der ødelægger hurtigt

En stabil kost af frugt og grøntsager er nødvendige for nogle mennesker. Da frugter og grøntsager vil forkæle, virker det ofte som besværligt at holde store mængder af disse fødevarer rundt. Når du køber frugter og grøntsager, er det vigtigt at spise dem, der ødelægger hurtigste, inden for tre dage for at købe dem.

Asparges

Asparges er en grøntsag, der har et ry for fordærves inden to dage. Det anbefales, at du cook asparges kort tid efter købet af den. Asparges opstod i Eurasien og blev betragtet som en delikatesse af romerne, ifølge A 2 Z af sundhed, skønhed og Fitness. Udover at være en god kilde til folinsyre, indeholder asparges høje niveauer af calcium, magnesium og jod. Vitaminerne A, C og E er også i asparges.

Broccoli

Broccoli bør spises rå eller dampede inden 48 timer efter køb for at eliminere risikoen for fordærves. Broccoli er kendt for at være rig på calcium, vitaminer, jern og magnesium. De vitaminer, der er mest rigelige i broccoli er A og C. undersøgelser har vist at broccoli er en af de mest effektive anticancer fødevarer. Dette er fordi det har høje niveauer af indoler, sulforaphane og beta-caroten, stoffer, der hjælper hæmme sandsynligheden for tumorer og fremme kræft-bekæmpelse enzymer.

Bananer

Bananer vil forkæle hurtigt, ofte inden for tre dage efter købet. Bananen er den mest populære importerede frugter i verden. Halvdelen af verdens produktion af bananer kommer fra landene i Brasilien og Indien. Bananer er bemærkelsesværdigt lavt i kalorier. En lille banan, om seks-inches lang, har omkring 75 kalorier, mens en større banan, ni tommer, har omkring 145 kalorier.

Jordbær

Jordbær, de eneste frugt med frø på ydersiden, vil ødelægge hurtigt hvis ikke spist eller frosset inden for 72 timer efter købet. Jordbær er lav i kalorier og lavt fedtindhold, men de er høje i C-vitamin, folinsyre og fiber. En stor jordbær har 10 kalorier. En kop af jordbær indeholder 46 kalorier. Kvalitet jordbær er tilgængelige året rundt for køb.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com