Hvad restauranter er tæt på Pacific Place i Seattle?

Hvad restauranter er tæt på Pacific Place i Seattle?

Pacific Place, beliggende i downtown shopping kernen i Seattle, Washington, er en førende destination for opskalere shopping. Når tid kommer til at tage en pause fra shopping og snuppe en bid at spise, du ikke lede længere end de rigelige valg i Pacific Place, selv. Finde berømte Seattle chowder, lokalt brygget øl og zesty mexicansk-inspirerede retter alle inden for Pacific Place shopping center.

Pike Place Chowder

For award-vindende chowder, hovedet til Pike Place Chowder for klassiske clam chowder, dekadente marked chowder og glat seafood bisque. Alle chowders er udarbejdet internt med frisk fra markedet ingredienser. Hvis du ikke er i humør til chowder, prøv dungeness krabber roll eller nogen af en række fisk og chips muligheder.

Pike Place Chowder

600 pine Street

Seattle, WA 98101

206-838-5680

pikeplacechowder.com

Il Fornaio Restaurant og bageri

Il Fornaio tilbyder tre muligheder inden for Pacific Place til at prøve italienske egnsretter. Il Fornaio bageri Café er beliggende i det centrale Atrium og byder på sandwiches, salater, supper, kager og specialty coffee drinks. Prøv Risotteria på sjette og Olive måde, med en indgang på ydersiden af Pacific Place, hjemmelavet risotto, pasta, pizza, gnocchi og desserter. Full-service italienske måltider er fundet på Ristorante, på første niveau. Nyde stegt kød og vildt, hus lavet pasta, antipasti, dekadente desserter og andre autentiske italienske retter. Forbehold anbefales til The Ristorante.

Il Fornaio Restaurant og bageri

600 pine St.

Seattle, WA 98101

206-264-0994

ilfornaio.com

Thai ingefær

Velkendte thailandske retter - såsom pad Thai mad og satay--kan findes på Thai ingefær på det fjerde niveau af Pacific Place. Udforske en menu af karryretter, Wok-stegte nudler, fisk og skaldyr, Thai barbecue og vegetariske retter. Ledsag dit måltid med en af Thai ingefær specielt skabt cocktails, såsom den asiatiske blå pære Martini eller Mojito Asiana.

Thai ingefær

600 pine St.

Seattle, WA 98101

206-749-9100

thaiginger.com

Mexico Cantina y Veracruz madlavning

Hvis du er sulten for klassiske mexicanske madlavning infunderes med amerikansk stil, tjek Mexico Cantina y Veracruz madlavning på det fjerde niveau af Pacific Place. Menuen omfatter salater, fisk og skaldyr, tacos og en margarita, foretaget med frisk lime og citronsaft.

Mexico Cantina y Veracruz madlavning

600 pine St.

Seattle, WA 98101

206-405-3.400

eatatmexico.com


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com