I hvilket område af Berlin er Brandenburger Tor?

I hvilket område af Berlin er Brandenburger Tor?

Brandenburger Tor (Brandenburger Tor), en varig symbol på Tyskland, er beliggende i hjertet af landets hovedstad, Berlin. Det er let tilgængeligt fra alle dele af metro Berlin.

Porten

Brandenburger Tor, bygget i slutningen af 1700-tallet af Kong Frederick Wilhelm II af Preussen, står i dag i det centrale Berlin. Det er en af de mest genkendelige strukturer i Europa.

Mellem Tiergarten og Mitte

Porten er umiddelbart øst for Tiergarten, en stor park i Berlin, og er på den vestlige kant af bydelen kaldet Mitte, som er byens centrale business-distriktet.

Unter den Linden

Porten markerer det vestlige punkt på Unter den Linden (Under Linden), en berømte boulevard i Berlin, der er skyggen af linden træer. Unter den Linden løber øst fra Brandenburger Tor gennem bydelen Mitte til den tidligere placering af Berliner Stadtschloss (kejserpaladset).

Juni 17th Street

Juni 17th Street løber vest fra Brandenburger Tor gennem Tiergarten, mens gaden Ebertstrasse løber syd fra porten til landmark Potsdamer Platz.

Pariser Platz

Pariser Platz er en plads ved siden af Brandenburger Tor, åben kun for fodgængere. En række store bygninger, herunder den nye amerikanske ambassade, ligger der.

S-Bahn-System

Den nærmeste offentlig transport til Brandenburger Tor er den underjordiske Unter den Linden station på Pariser Platz, betjenes af S-Bahn-system af tog ved hjælp af linjer S1 eller S2.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com