Billige moteller i Ogunquit, Maine

Billige moteller i Ogunquit, Maine

Ogunquit, beliggende i det sydlige Maine, er en historisk strand by kendt for sin klippeside vandresti, Marginal måde. Byens oprindelige arkitektur er bevaret, med en smuk samling af butikker, antikke butikker, kunstgallerier, museer og restauranter. Andre attraktioner omfatter oceaniske fritidsaktiviteter, såsom dybhavsfiskeri og krydstogter. Som en turist beliggenhed, mange hoteller i området hæve priserne baseret på sæsonen, men billige moteller vrimler i dette naturskønne landsby.

Gangbro Beach Motel

Dette motel byder på gratis morgenmad og en opvarmet swimmingpool med udendørs picnic og grill områder. Gæster er kun en kort gåtur fra Ogunquits berømte gangbro strand, og har mulighed for at tage en trolley, Explorer kystlinjen York Beach og Kennebunkport. Fra December 2010 starter værelsesprisen ved $49 i off sæson, til en høj af $154 i højsæsonen.

Ogunquit Resort Motel

Dette motel byder på gratis morgenmad og en opvarmet swimmingpool og fitness rum, samt i nærheden trolley ruter. Hvert værelse er udstyret med en 27-tommer farve-kabel tv, HBO service og gratis trådløst Internet. Fra December 2010, priserne spænder fra $59 $ 199 i off sæson, og $159 til $389 i højsæsonen.

Forankring af havet

Dette motel byder på naturskøn havudsigt fra alle værelser, og har både indendørs og udendørs swimmingpools, spabade, sauna og gratis trådløst Internet. Nogle af værelserne har også boblebade og pejse til et mere romantisk weekend. Gæsterne kan snuppe et måltid eller en drink i caféen ved swimmingpoolen, Surf punkt Grill, beliggende på hotellet. Fra December 2010 er priser fra $69 til $199 i off sæson, og $130 til $300 i højsæsonen.

Admirals Inn

Denne kro byder på dag-spa og sauna, et motionscenter, to opvarmede swimmingpools og spabade, et rekreativt område med en brand pit, gæst vaskeservice og en restaurant og lounge område. Hvert værelse er også udstyret med gratis trådløs internetadgang, køleskab og et strygejern og strygebræt. Fra December, 2010, værelse satser interval mellem $69 og $299.

Gazebo Inn

Beliggende tæt på stranden, dette inn funktioner limousineservice, fitnesscenter og sauna, massage rum, bibliotek og teater-området, bar og swimmingpools. Hvert værelse er udstyret med et LCD-tv og kabel, og gæsterne kan gennemse kroens filmbibliotek. Fra December, 2010, værelse priser spænder fra $99 til $279, maxing ud på næsten $500 for de dyreste suites.

2 village Square Inn

En gren af Gazebo Inn, denne kro er beliggende inde i byen Ogunquit i gåafstand fra stranden, butikker, restauranter og den berømte Marginal måde. Kroen har en opvarmet pool med udsigt over havet, visning af altaner og kæledyrsvenlige værelser efter anmodning. Fra December, 2010, værelse priser spænder fra $109 til $269.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com