Hvordan man Juice selleri, hvidløg, kartofler & løg

Hvordan man Juice selleri, hvidløg, kartofler & løg

Når du tænker på frugter og grøntsager moden til saftfremstilling, kommer kartofler, selleri, hvidløg og løg sandsynligvis ikke let til at tænke. Men alle fire kan være juiced, og har et væld af sundhedsmæssige fordele. De kan bruges som drinks, gnides på huden eller anvendt som dele af andre opskrifter, herunder supper og sovse. Uanset om du saft dem enkeltvis, tilsammen eller i er en kombination helt op til dig.

Instruktioner

• Vask, skræl og Riv en eller to kartofler. Tilføje disse til blender eller saftpresser. Aflaste papirmasse og lægge til side. Overvej at tilføje ingefær, gulerodsjuice eller citron og honning til at forbedre smagen.

• Skræl løget og sørg for det er i god stand. Hak løget i små stykker før saftpresning. Tilføje bidder til saftpresser lidt efter lidt. Hvert nu og da skal du fjerne bidder fra saftpresser før du tilføjer mere. Dette er at forhindre saftpresser fra tilstopning. Stamme løg saft til at adskille den fra papirmasse og derefter opbevares i køleskab. Prøv at bruge inden for en uge.

• Skræl en eller flere hvidløg hoveder, at smag. Puré hvidløg i en blender, så belaste det med en maske si eller dørslag. Overføre saft til et glas eller en anden beholder. Gemme saften i køleskabet, indtil du bruger den.

• Vaske selleri, så skære stænglerne ned, så de passer nemt ind i blender eller saftpresser. Selleri vil er høj i vand og blande eller saft med lethed. Brug så meget selleri som det tager for at få mængden af juice du har brug for. Selleri kan kombineres med gulerødder og æbler.

• Gemme papirmasse tilbage fra nogen af saft og bruge det, når madlavning andre elementer. Det vil tilføje smag og tekstur til mange slags gryderetter, supper og sovse. Kartoffelkvas kunne kombineres med apple papirmasse i pandekager, f.eks.

Tips & advarsler

  • Hvis du bruger saft til hudlidelser, gøre små partier ofte snarere end de lejlighedsvise stort parti. Det er bedst at holde partier af juice så frisk som muligt.

© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com