Sådan frysetørre ting

Sådan frysetørre ting

Frysetørring bruges til at bevare fødevarer til senere brug, såsom i nødsituationer eller når camping. Processen med frysetørring indebærer sublimering, som er når madens fugt forvandles fra fast til gas uden at dreje ind i væske. Det giver edibles en længere holdbarhed, gør dem mere flytbare ved at udgyde vand vægt og bevarer deres smag. Food virksomheder normalt bruge specialiseret udstyr, men du kan opnå de samme resultater i hjemmet ved hjælp af værktøjer, du sandsynligvis allerede har i dit køkken.

Instruktioner

• Vælge noget at frysetørre. Ifølge hjemmesiden for The Farm, et selvforsynende kommune i Tennessee, fungerer æbler, kartofler og gulerødder bedst for første gang fryse-tørretumblere.

• Skære mad i papirtynde skiver. Tykkelsen bestemmer, hvor lang tid det vil tage for at frysetørre det.

• Markedsføre fødevarer på en perforeret bakke, kage-afkøling rack, metalnet bakke, cookie ark eller plade, og sætte det i fryseren. Gøre dette hurtigt efter udskæring maden, før misfarvning sætter ind.

• Vente omkring en uge før du fjerner mad fra fryseren. På dette tidspunkt, vil fugt har forvandlet is, fjerner stort set alt vandet fra maden. Ifølge The Farm, kan du teste om maden er tør ved at fjerne en brik og gør det muligt at optø. Hvis det ikke er helt tør, vil det blive sort lige bortrejst.

• Gemme frysetørret fødevarer ved stuetemperatur i et køligt og tørt sted. De kan sidste sidste år uden køling. For at rekonstruere frysetørret mad, sætte det i en skål og hæld kogende vand over den. Du kan også hælde på koldt vand og brug en mikrobølgeovn til at varme vandet op.

Tips & advarsler

  • Skær mad så tynd som muligt at forkorte den freeze-drying proces.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com