Hvordan blev Levi Jeans opfundet?

Levi jeans begyndte som forrevne påklædning, der Nevada skrædder opkaldt Jacob Davis designet for slid af minearbejdere og andre tunge arbejdere. Davis patenteret sin idé til nittet denim bukser med business partner Levi Strauss. Hvad er blevet den klassiske Levi jean blev produceret i begyndelsen af 1900-tallet.

Levi Strauss

Levi Strauss, grundlæggeren af hvad dag vi refererer til som jeans Levi's, var ejer af en tør varer butik i New York. Når Guldfeberen i Californien begyndte, flyttede han til San Francisco har til hensigt at gøre sin formue sælger forsyninger til arbejderne der.

Jacob Davis

Jacob Davis var skrædder arbejder i Reno, Nevada, ofte gør denim bukser for minearbejdere og andre tunge arbejdere. Han fik idé at føje kobber nitter til bukserne, når en kunde ønskede at Davis gør bukserne så robust som muligt. Davis tjent mange salg fra ideen og besluttede at patentere bukserne nittet.

Strauss og Davis

Mr. Davis skrev til Mr. Strauss beskriver de nittede bukser og sit ønske om at få patent på dem, foreslår, at Strauss være hans partner i bestræbelse. Strauss aftalt, og de fik patentet i maj 1873.

"Talje Overalls"

Strauss og Davis begyndte at producere deres idé snart efter erhvervelse af patent. Hvad vi kalder "jeans" i dag først bar tilnavnet "talje overalls." Strauss og Davis sandsynligvis lejede enkelte syersker at gøre talje overalls.

Classic 501

Bukser mærket som "XX" i 1890 fik navn af 501 for det parti, hvor de blev en gang produceret i 1970 ' erne. I dag er denne stil jeans Levi's 501.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com