Hvad hen til lave i LA?

Hvad hen til lave i LA?

Los Angeles er et godt sted at tage en ferie eller en pause. Men alt for ofte folk kigge uden for bygrænsen for sjov. Steder som Disneyland, Sea World og strande i Orange County tegne utallige millioner væk fra byen for at finde underholdning når faktum er at, du kan finde nogle verdensklasse sker lige i L.A.

Museum af Tolerance

Museum Tolerance er ikke din almindelige, run-of-the-mill museum, men i stedet er en skarp og øjenåbnende oplevelse, der beskæftiger sig med had og diskrimination. Museet åbnede i 1993 som en måde at uddanne folk om rædslerne i Holocaust. Men et besøg virkelig overskrider denne ene begivenhed til at omfatte så mange af de destruktive følelser, som menneskeheden skjuler fra og forsøger at ignorere. Museum Tolerance er beliggende i south Los Angeles lige ved motorvej 10. Museet er lukket på lørdage og forbehold opfordres kraftigt.

Museum af Tolerance

9786 West Pico Blvd.

Los Angeles, CA 90035

310-772-2505

museumoftolerance.com

Getty Museum

Getty Museum, ligger på bakkerne på den nordvestlige kant af Los Angeles, huser tusinder af tidløs kunstværker. Men museet, sig kunne næsten ses i det samme lys. Det er en sprawling, moderne mesterværk, der dækker toppen af 110-acre bjergskråning lige ved motorvej San Diego. Designet af Richard Meier, komplekset er en blanding af natur og kultur og huser vestlig kunst dateres til middelalderen. Getty tilbyder gratis parkering og en temmelig interessant lodret sporvogn ride fra parkeringspladsen til museum og tilbage.

Getty

1200 Getty Center Drive

Los Angeles, CA 90049

(310) 440-7300

Getty.edu

Rodeo Drive

Se og blive set i glamour shopping hovedstad i verden. Rodeo Drive er berømt for sine filmstjerner og outlandishly dyre varer, men det er værd et par timer af din tid. Sparke på gaderne, hvor Hollywood elite gå til tøj og hvor pengene er ingen objekt. Rodeo Drive ligger i Beverly Hills, selv om området har intet bakkede om det. Området byder på mere end 60 af verdens mest genkendelige butikker, herunder Versace, Armani, Valentino, Tiffany og Company, Ralph Lauren, Prada og Juicy Couture, bare for at nævne nogle få.

Rodeo Drive

200 til 400 blok af Rodeo Drive

Beverly Hills, CA 90212

rodeodrive-bh.com


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com