Mobil-hjem & RV parker i Florida

Florida er hjemsted for mange RV og mobilhome parker, campingpladser og feriebyer. Attraktioner i den stat, solskin, der holder disse parker optaget spænder fra strand rekreation som svømning og dybe hav fiskeri til forlystelsesparker som Busch haven og Walt Disney World. Nogle RV parker i Florida tilbyder ro og afsondrethed mens andre giver du et sted at bo, er blot få minutter fra restauranter, shoppingcentre og turist hotspots.

Pilespids campingplads og Mobile Home Park

Ocala, Florida er hjem af Arrowhead campingpladser og Mobile Home Park. Otte miles er væk Silver River State Park hvor du kan nyde svømning, fiskeri og vandsport. Disney World er kun 78 miles væk fra denne Ocala RV park og Kennedy Space Center er blot to og en halv times kørsel. Denne mobile home park har vaskeri med ni skiver og syv tørretumblere.

I sommermånederne kan du tage en dukkert i de uopvarmede swimmingpool. Lagerområdet er stor nok til at beskytte din båd eller bil. Et medborgerhus er stedet for kort turneringer, bingo og potluck middage. Sites her er fuld tilslutning med 30/50 amp elektriske og mulighed for luft og varmeapparater.

Pilespids campingplads og Mobile Home Park1720 N.W. 38 Ave.Ocala, FL 34482(352) 622-5627campsitesarrowhead.com

Robert's Mobile Home og RV Resort

Robert's Mobile Home og RV Resort ligger i St. Petersborg. Der findes 230 græsklædte websteder tilbyder 30/50 amp elektriske forbindelser og plads til slideouts. Svømning og sejlads i farvandene i Mexicanske Golf er blot 15 minutters kørsel derfra. Snowbird besøgende vil muligvis foretrække at bo på park og tage en dukkert i den opvarmede swimmingpool. Du kan træne i fitnesscentret og derefter lindre dine ømme muskler i jacuzzien. Andre on-site rekreation inkluderer en 9-hullers minigolfbane, vand aerobic lektioner og shuffleboard. Busch Gardens er 25 miles væk og fange en baseballkamp på Tropicana Field er mindre end ni miles væk.

Robert's Mobile Home og RV Resort3990 Gandy Blvd.St.Petersburg, FL 33702(727) 577-6820robertsrv.com

Avalon Landing RV Park

Dem, der rejser til Florida fra Vesten kan ønsker at stoppe over på Avalon Landing i Milton. Dette Florida Panhandle RV park har 37 websteder, som tilbyder fuld tilslutninger med 30/50 amp elektricitet. Kun to miles fra denne Florida RV og mobile home park er den skotske links-stil championship golf course kaldet The Moors.

Avalon Landing er beliggende midtvejs Blackwater Bay og Escambia Bay. Begge pladser tilbyder mulighed for sejlads, fiskeri og svømning. Waterfront steder inde Avalon Landing tillade dig at have din linje i vandet blot et par minutter efter at have forladt din rig.

Avalon Landing RV Park2444 Avalon BoulevardMilton, FL 32583(850) 995-5898avalonlandingrvpark.com/index.php


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com