Tips om jagt Elk

Tips om jagt Elk

Af alle storvildt at blive jagtet, er elg virkelig en af de mest majestætiske. De lever i remote, bakkede områder, er meget opmærksom og intelligent, rejse i besætninger og er større end de fleste andre indenlandske spil. Elg jagt er en af de mest udfordrende tilgængelige, men med den rette forberedelse, ringer og stalking teknikker, succes på elg jagt kan blive din.

Forberedelse

Elgjagt er en specifik og udfordrende form for jagt, og at være forberedt til de udfordringer, du står over for er det første skridt til et behageligt og vellykket jagt.

Det første skridt til at overveje, er gear du vil være at bringe langs. Dagtimerne temperaturer i elk land kan variere vildt sæsonen elg fra sub frysning temperaturer i de tidlige morgentimer til over 70 i løbet af dagen. Kjole i lag, og husk at gå vil generere kropsvarme. Uld er en god satsning, da det er varme og vil kaste sne. Slid støvler, der er varm, vandtæt og vil greb på sne og is. Air-Bob sålen er en god satsning.

Når jagt elg, skal du bruge en riffel af tilstrækkelig kaliber til at nedbringe det store spil. En mindre kaliber vil sandsynligvis tage dage eller endda uger for at dræbe dyret, så de fleste områder kræver en riffel af tilstrækkelig kaliber til at tage ned en elg hurtigt. Vælg en riffel med en kaliber af 270, 308,.30-06, 300 mag, 338 mag eller 7mm mag.

Et overset aspekt af elg jagt forberedelse er fysisk conditioning. Elge lever normalt i højere land hvor den tyndere luft kan være et problem for mindre konditioneret jægere. Også holde i tankerne, i modsætning til hvid hale eller muldyr hjorte, en elg er usandsynligt, at komme til dig. Den eneste måde at få en elg er at gå ud og finde det, og det betyder vandreture. Mange elk jagter sidste op til en uge, så sørg for du er i stand til at vandre lange afstande, transporterer gear, i højder på op til 10.000 fod over havets overflade. Kroppens samlede styrke og udholdenhed er nødvendige for elk hunt.

Kald

Elg er en flygtig bytte, så jægere bruge nogen fordel, kan de til selv spilleregler med en af naturens mest intelligente dyr. Kald til elk vil have en stor indvirkning på antallet af elg observationer du oplever.

Der er to populære typer af elg opkald: efterligne en tyr, og efterligne en ko. Bull elg er meget territorial, så lyden af hvad de tror er en trespasser på deres område vil sandsynligvis trække dem, som de forsøger at konfrontere trespasser. Ko elk ofte mew som de foder for at kommunikere med besætningen, og når en ko er i varme hun vil mew i længere perioder, hvilket er, hvad du bør stræbe efter at efterligne.

En teknik er at give en bull Jagthorn efterfulgt af en ko mew. Dette medfører, at narre i nærheden tyre til at tro, at en anden tyr stjæler hans køer, som vil få ham til at opsøge kilde til lyde til at undersøge. Ved hjælp af denne teknik er det muligt at komme helt tæt på din stenbrud.

Stalking

Mens ringer kan give jægere en kant, som elgjagt gevinster popularitet effekten af et opkald på er vilde elg begyndt at aftage. Det er hvor stalking, eller at komme tæt på en elg på foden, kommer.

Den bedste situation er, hvis en jæger er i stand til at iagttage en besætning for længe nok til at finde ud af tre steder: besætningen sengetøj-området, området besætning fodring og besætning vand hul. Elk besætninger vil normalt vælge en placering, der giver en af disse tre afgørende elementer og vende tilbage til dette sted dag efter dag. Indstilling dig på stien mellem to af disse steder er en anden måde at komme tæt på dit mål. Det er en god idé at finde ud af disse områder på forhånd og sætte dig selv op, før besætningen ankommer, som at komme tæt på en hel flok øjne, ører og næser er ikke nogen lille opgave.

Træet står er et undervurderet aspekt af elgjagt. I modsætning til den hvide hale hjorte, vil en elg slå op, da det rejser. Men så få jægere ansætte træ stå der elg ikke er vant til dem på udkig. Hvis du ejer arealer eller kan få tilladelse til at oprette et træ stå og kan så nær en af en besætning tre væsentlige ressourcer (mad, vand og sengetøj), og kan konfigurere træet stå, mens besætningen er væk, kan træet stilling give ideelt dække for en jæger mens de foring op prisvindende skud.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com