Madlavning med trøfler

Trøfler skal bruges blot og sparsomt i madlavning. Mad blandet med trøfler har en mild smag, som ikke overmande den intense smag og stikkende, jordet aroma af anlægget. Den trøffel kvaliteter forsvinde Hvis kogt i mere end et par minutter. Trøfler vokse underjordiske og kan være svært at finde, hvilket gør dem dyrt. Omkostningerne kan være uoverkommelige, men meget lidt er nødvendig for en person at opleve smagen.

Instruktioner

• Tilføje en halv ounce af glatbarberet trøffel til frisk, kogt pasta, lige før servering. Tilføje en dressing lavet fra en to til en ration af trøffelolie til balsamico. Bland dressingen godt, derefter, hvis det ønskes, tykkere det med en lille mængde creme. Tjener dressing på pasta eller det kan blive serveret på en salat

• Kombiner en halv ounce af slivered eller barberet trøffel til røræg eller en omelet under det sidste minut af madlavning. Denne type af trøffel opskrift inkorporerer aromaen og smag af trøffel i hele æg.

• Barbere en halv til en ounce af trøfler på kartoffelmos, sammen med et stænk af trøffelolie til at tilføje den jordagtige smag. Tilføj også til risotto, i det sidste minut af madlavning for at tilføje smag og aroma.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com