Sådan foretages fejlfinding af øl brygning

Sådan foretages fejlfinding af øl brygning

Hjem brygning er en givende hobby, der i sidste ende betaler sig med en lille udholdenhed og tålmodighed. I gang, kan du selv foretrækker øl genereres i din baghave til den masseproducerede sort på dit lokale supermarked. For at blive kvarter øl ekspert, men det er vigtigt at lære Sådan foretages fejlfinding af din oprindelige partier. Mens mindre fejl ikke vil normalt føre til en katastrofe, er der en masse elementer til at overveje i løbet af processen. Det er vigtigt at forstå årsagen til dit resultat, så du kan lære at undgå utiltrækkende funktioner og genskabe ønskeligt ones. (Se Reference 1)

Instruktioner

Kulsyre og gæring

• Re-hydrat din gær ved at føje det til en lille mængde af vand en time før det er sat for at sikre aktivitet og forhindre din gæring fra ikke at fuldføre. Også, malt opskrifter i almindelighed har tendens til at gære bedre, da de giver de gær næringsstoffer at trives. (Se Reference 2)

• Skyl dit udstyr og flasker grundigt efter desinfektion. Sanitizing løsning kan dræbe gær, hvilket resulterer i flade øl. (Se Reference 2)

• Følg din opskrift instruktioner vedrørende brug af priming sukker, sanitet og aftapning. Alle disse faktorer kan føre til overdreven karbonatisering. En kop sukker, priming bør anvendes med hver 5-gallon batch. Alle dine udstyr og flasker skal være grundigt steriliseret og skylles at undgå kontakt med vilde gær. Aftapningen bør ikke forekomme indtil luftslusen stopper boblende. Efterlad kun en halv tomme, når du udfylder din flasker. (Se Reference 2)

• Vent mindst seks måneder før dumping flaskeøl, smager det med jævne mellemrum. Holde fast i køle øl i et par uger før de giver op på den. Gæring og kulsyre gange varierer for de forskellige opskrifter. Denne proces skaber ofte lugter eller reaktioner, som synes usædvanligt, men er en del af udviklingen. Kulsyre niveauer kan variere afhængigt af alkoholindhold og temperatur på din gæringen området. Denne afvigelse skal forbedre med tiden. (Se Reference 1)

Aroma

• Forhindre en muggen mug lugt, forårsaget af bakteriel forurening, ved hjælp af kun friske råvarer når hjem brygning. Ideelt, brygge samme dag du besøge bryg butik. Også løbende opretholde sanitære forhold ved at forlade din fermenteringstanken i en ren, tør placering og re sanitizing enhver flaske eller stykke udstyr, der er ved et uheld forurenet. (Se Reference 3)

• Opretholde lave gæring temperaturer ved at lade din fermenteringstanken, og senere dine flasker, i et koldt sted såsom en kælder eller nærmeste aircondition. Også, minimere overførslen af gær ved Swaddling din bryg umiddelbart efter afslutningen af gæringen. Disse trin vil forhindre en yeasty eller svovl aroma forårsaget af høje hydrogensulfid niveauer. (Se Reference 3)

• Eliminere brugen af Campden tabletter i din fremtidige partier til at afgøre, om din øl rådne æg lugt er forårsaget af for højt indhold af svovldioxid. Mange øl opskrifter kræver disse tabletter til at dræbe bakterier under gæringen, men de kan nemt udskiftes med omhyggelig sanitet. (Se Reference 3)

Udseende

• Forskning type øl du gør for at bestemme den passende farve. Øl sorter varierer i farve fra blegt guld til næsten sort. Hvis dit parti er for lys eller mørk, er det sandsynligt på grund af malt eller kog. Lettere øl kan blive formørket med specialiserede malt. Mørk øl kan lettes ved at fjerne gryden fra varme samtidig med at tilføje ekstrakt for at undgå at caramelizing det i kog. (Se Reference 4)

• Hæld din øl i et glas til at undersøge det for en uklarhed. De fleste øl, med et par undtagelser, bør altid være klar og gennemsigtig. Hvis dit parti er diset, det kan være inficeret med bakterier, har overdreven sediment eller helt gæres ikke. For at undgå overdreven sediment, Sørg for fælles landbrugspolitik på slutningen af din reoler kan er fast på plads når du overfører dit parti fra primære til den sekundære fermenteringstanken. Iris mos kan også købes for at tilføje til urt som en afklaring. (Se Reference 4)

• Se hovedet på din øl, mens du hælder det. Hvis det er overdreven, kunne det være et symptom på over priming eller en bakteriel infektion. Intet hoved eller en, der forsvinder i under et minut er resultatet af en beskidt glas, under priming eller en bakteriel infektion. At sikre en ordentlig leder, sanitize dit udstyr og flasker omhyggeligt og altid tjene din øl i et rent glas. Hvis alt andet fejler, tilføje hvede, malt Byg eller carapils til dit næste parti. (Se Reference 4)

Smag

• Oxygenat urten og lad det hvile før omstikning derefter. Gøre dette ved omrøring det kraftigt i 5-10 minutter efter afkøling og tilføje gæren. Dette vil forhindre bakteriel forurening og din øl fra smagning smøragtig og fedtet i tekstur. (Se Reference 5)

• Undgå at udsætte dit parti for direkte sollys, når du har føjet humle. Holde din fermenteringstanken inde i et mørkt skab eller kælder. Også, brug ikke grøn eller klar flasker til aftapning. Dette vil forhindre MBT (3-methyl-2-butene-1-thiol) eller hvad er almindeligvis omtales som skunk øl. (Se Reference 5)

• Identificere de særlige smag af din øl og sammenligne det med en brewer fejlfinding diagram for alle andre smag årsager og løsninger. Diagrammet på The Buffalo teori brygning hjemmeside er betydeligt i dybden. Lignende fejlfinding diagrammer er placeret i en række hjem brygning instruktion vejledninger og manualer. (Se Reference 5)

Tips & advarsler

  • Holde en notesbog, detaljering hvert forsøg opskrift. Tilføje bemærkninger om smag, aroma og udseende. Dette kan hjælpe med at lokalisere årsagen til dit parti ufuldkommenhed. (Se Reference 1)
  • Hvis du kan gætte, hvad kan være gået galt med dit parti, brygge det igen, korrigere fejlen. Hvis dit nye parti viser sig godt, har du løst problemet. Gøre lille udsnit partier for at spare tid og penge, samtidig med at eksperimentere. (Se Reference 1)
  • Giv ikke op hvis du ikke straks se en løsning på dit problem. Øl brygning er en videnskab og derfor en proces med at opdage variabler. Når du finder årsagen til dine dilemma vil det samlede produkt forbedres væsentligt. (Se Reference 1)
  • Under forsøget på at mangelfuld opskrift igen, ikke ændre mere end én variabel ad gangen. Ændre flere ingredienser eller trin vil ikke kun holde dig uvidende om, hvad der forårsagede den oprindelige fejl, det kan faktisk skabe yderligere problemer. (Se Reference 1)
  • Brygning det mislykkede opskrift uden at ændre alle elementer er spild af tid og ressourcer. Som et produkt af videnskab, ikke en øl batch ikke uden grund. Derfor vil to ens oprettede kladdenavne ende med samme resultat. (Se Reference 1)

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com