Sjov Sporty ting at gøre med kort hår

Sjov Sporty ting at gøre med kort hår

Kort hår normalt kræver ikke så meget styling tid som længere låse. Det virker godt for sport og bevægelse klasser, fordi det tillader din hals til at forblive cool og holder håret ud af dine øjne, afhængigt af stilen. Mens din styling muligheder kan synes begrænset, kan du udvide dem med lidt inspiration og et par tilbehør.

Pandebånd

Kort hår er ofte ikke lang nok til at trække sig tilbage fra ansigt ved hjælp af en hairtie eller pinkoder alene. Holde dit hår fra ansigtet, tilføje volumen og en smule farve med en bøjle. Tynde pandebånd med flere bands tilføje en chik, moderne look, mens klud pandebånd i dristige farver har et mere sporty look. Meget tyk pandebånd fungerer godt især i de koldere måneder at holde ørerne varme og dit pandehår ud af dine øjne under praksis. Se efter mønstre i afslappet, praktisk stof i stedet for skinnende eller fløjl-lignende materiale med blomster.

Fletninger

Hvis dit hår rammer i midten af din nakke, er det længe nok til fransk fletning på bagsiden, til den ene side, eller tilføje et par af fletninger til en legende, piget look. Brug benene til at sikre kortere lag og pandehår, eller bruge en kam-tand hovedbøjle. Selv hvis dit hår er hage-længde, kan du adskille det i små sektioner og fletning håret i en stram væve fra roden ned. Eksperimentere med sildeben, franske og andre vævninger.

Pins

Mens fastgjorte hår kan falde ud i praksis, ved hjælp af større pins og hårspænder fungerer godt med hår bånd og pandebånd, eller hvis du fastgøre liberalt dine hår meget sikkert. Pins kan du kombinere sporty og elegante stil ved at vride, folde og looping hår og pandehår væk fra ansigtet for at skabe volumen udenom. Hvis du har krøllet eller måde hår, det også giver dig bunke en rodet, men lille, kronen af slyngtråde på nakken af halsen eller højere på dit hoved, hvis dit hår hits midten af din hals. Brug almindeligt bobby stifter til at matche din hårfarve til en subtil look, eller gå med dristige hårspænder for en plet af farve.

Rodet udseende

Sporty hår har ofte en lidt forpjusket, eller deshabille, look. Påfør en lille mængde af hår texturizer til dine låse før at sætte på en bøjle eller løst fastgørelse eller binde dit hår i en pony hale eller puf. I stedet for at fastlåse tilbage dit pandehår stramt, pin dem løst til den ene side. Meget kort hår kan gå uden hår tilbehør. Simpelthen tousle dit hår efter strukturering det. For en hurtig måde at tilføje volumen til din pjusket hår, bøje sig over, og kam eller køre dine fingre gennem dit hår op og ned. Spray en lille mængde af holding spray på fingrene, og hurtigt køre dine fingre gennem rødderne nær din krone.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com