Hvordan man bruger cykel reparation stilling

Grundlæggende cykel reparation er forholdsvis enkel, når du forstår, hvordan mekanikken i hvordan cykler er sat sammen. Et værktøj, der kan forenkle din reparationsarbejde er en cykel reparation stand. En goo cykel stå kan være lidt af en investering, det er det værd, hvis du reparere og vedligeholde dine cykler. At få cyklen op dit niveau holder dig fra at skulle bøje sig over at arbejde på cykel.

Instruktioner

• Konfigurer din stand. De fleste cykel reparation stande har sammenklappelige ben for nem opbevaring. De bedste bestande har to, tunge, L-formede ben følgeskab af et hængsel, der udgør en meget stabil trekant. Blot sprede disse ben til brug.

• Åbne klemmen. De fleste reparation står har en enkelt, fjederbelastet klemme, der holder af cykel støt. Klemmerne åbne med en stang; skal du blot trække det for at åbne eller lukke klemmen. Du skal ikke klemme cykel af rammen, især hvis du har en carbon eller aluminium cykel. Klemme cykel af sadelrør hvis det er muligt.

• Pivottypografi-cykel til let adgang til undersiden. God cykel reparation stande har et håndtag eller en stramning hjul, som vil tillade dig at rotere cyklen 360 grader for fuld og alsidig adgang til alle dele af maskinen. Blot løsne mekanismen for at rotere cyklen, så spænd den igen, når du har cyklen i position.

• Få mest ud af bakken værktøj. En god cykel reparation stand vil have en bakke, der vil holde spraydåser af smøremidler, en række skruenøgler og områder for små dele, som du kan fjerne fra din cykel.

Tips & advarsler

  • Prøv ikke at klemme din cykel på rammen. De fleste reparation stå klemmer er kraftig nok til at knuse nogle frame materialer tube.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com