Hoteller nær Mentor eller Genève, Ohio

Beliggende nær bredden af Lake Erie, byerne Mentor og Genève, Ohio er beliggende 25 og 45 miles nordøst for Cleveland, henholdsvis. Hoteller sidder spredt over hele området, placerer gæsterne nær sådanne attraktioner som Holden Arboretum og snesevis af årlige festivaler, golfbaner og vandrestier. Nogle hoteller i området tilbyder også pakker, der omfatter ture i nogle af regionens mere end 20 vingårde.

The Lodge at Genève på søen

Lodge at Genève på søen sidder beliggende på bredden af Lake Erie, ved siden af Genève State Park. Hotellet tilbyder en bred vifte af værelser, fra standard faciliteter til familieværelser til king suiter med udsigt over søen. Gæsterne har adgang til et trænings-og motionscenter med udsigt til havnefronten, volleyballbaner, hestesko gruber, to sit-down restauranter, to spabade og både en indendørs og udendørs swimmingpool. Gæsterne kan også leje cykler fra lodge til brug på de nærliggende lakeside stier. Hotellet omfatter en spillehal, udstyret med billiardborde, videospil og air hockey faciliteter.

The Lodge at Genève på søen

4888 nord Broadway

Genève på søen, OH 44041

866-806-8066

thelodgeatgeneva.com

Baymont Inn and Suites Concord/Mentor

Bosat syv miles øst for Mentor og 20 miles sydvest for Genève, spiller byen Concord vært for Baymont Inn and Suites Concord/Mentor. De hotel har 55 værelser, herunder suiter udstyret med spabade og balkon. Alle værelser tilbyder gratis trådløs internetadgang, pengeskab på værelset, mikrobølgeovn og køleskab. Gæsterne modtager gratis kontinental morgenmad under deres ophold, samt gratis i værelse kaffe. Hotellet har også en opvarmet indendørs swimmingpool, et fitnesscenter, business-center og et mødelokale, der kan rumme 10 personer.

Baymont Inn and Suites Concord/Mentor

7581 Auburn Road

Concord, OH 44077

440-579-0300

baymontinns.com

Residence Inn Cleveland Mentor

Beliggende fem miles nord for mentors centrum, Residence Inn Cleveland Mentor tilbyder all-suite faciliteter. Hotelværelserne er udstyret med sådanne faciliteter som en king-size seng, en stue, spiseplads og et køkken udstyret med mikrobølgeovn, køleskab, porcelæn og køkkengrej. Hotellet har sin egen swimmingpool og er placeret blot tre miles fra Mentor Næs strand. Yderligere services omfatter gratis varm morgenbuffet, værelset te og kaffe samt en reception på byder på øl og vin.

Residence Inn Cleveland Mentor

5660 emerald retten

Mentor, OH 44060

440-392-0800

Marriott.com


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com