Tips om at finde skur Whitetail Deer gevirer

Whitetail bukke kaste deres gevirer hver vinter og vokse et nyt sæt hver sommer. At finde skur gevirer, kendt som "skure," kræver en vis viden om hjorte bevægelser og levesteder, især i koldere vejr. Vinduet for at finde skure er smalle, blot et par måneder, og konkurrencen om at komme til disse gevirer omfatter egern og andre gnavere, der forbruger dem for de mineraler, de indeholder.

Hvornår skal man kigge

Et par hjorte vil falde gevir allerede i december, men hovedparten af skure forekomme i januar, februar og tidlig marts. Prime time for stald jagt er fra februar til den sidste del af marts. Tidligere kan producere kun et par opdagelser i frigid vejr, mens af April flåter kan være et problem og fremkomsten af underskoven kunne skjule skure.

Hvor at gå

Som erindrer om steder hvor du så whitetail deer under andre dele af året kan lokalisere hvor begynder en søgen efter gevir i slutningen af vinteren. Hvis du søger på privat jord, være sikker på første få tilladelse fra grundejeren. Woods, der tilbyder beskyttelse mod kolde vinde, især i nærheden af et felt, der kan være en fødekilde, er et godt sted at begynde. Hjorte har tendens til at migrere mod nåletræer i vinter og sjældent rejse langt mellem deres sengetøj områder og deres fodring og vanding områder for at spare energi bedre udnyttet at holde dem varme. En sydvendt bjergskråning straks nordvest for en gammel kornmark, Lucerne patch eller andre landbrugsområdet er et ideelt sted. Så er smalle bånd af jord, der forbinder lavtliggende sumpede områder til tykt skovklædt placeringer. Hjorte rejse disse bånd mellem vanding og sengetøj.

Stier

Stærkt føres stier præget af ekskrementer og hjorte spor kan være doe kører. Check skoven for mindre rejste stier kører parallelt og 50 til 75 yards fra doe kører. Bukke gå sammen på denne tid af året og bo nær men gør og kryberi. Mens vandre hjorte, holde øje med både friske og gamle gnider på træer samt hjorte ekskrementer. Fyrretræer og cedertræer er især yndet som gnider. Bukke miste undertiden gevirer som de skrabe dem mod træer om vinteren.

Hotte steder

Helst et rådyr muligvis ænder under en forhindring eller jar sin krop kunne være et sted, hvor gevirer er fortrængt. Hegnet linjer, brushy områder og lavthængende grene er et par eksempler. Runde hø baller er et andet potentiale spot til at kontrollere. Hjorte vil æde hø og nogle gange fange et gevir i ballen.

Keen øje

Jody Hadachek, en hjorte og skur jæger fra Kansas, beskriver, hvad han kalder "den 3-tommer reglen". Hadachek anbefaler træning øjet til at se efter en enkelt tine, eller omkring tre inches af en hjortetak, snarere end hele strålen. Hans ræsonnement er, at meget af en stald hjortetak er begravet under blade, græs, mudder eller pensel, som regel med bare en tine eller lille del stikker op. Koncentrere sig om en konstatering af et stykke af hjortetak snarere end forudsat at han vil komme på tværs af hele rack har ført Hadachek til mange skure.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com